מרגישה רע.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חייבת לפרוק ולקבל עידוד..

היום הייתי בסקירה מאוחרת. כמו בכל בדיקה קודמת שעשיתי, ביקשתי לא לדעת את מין העובר והדגשתי את זה כמה פעמים. יש לי בת בבית ובאופן טבעי רציתי בן כדי שיהיה לי משני המינים..תוך כדי הבדיקה הרופא רמז שזו בת.. מעבר לזה שזה מעצבן נורא שהוא לא הקפיד יותר לשמור על דיסקרטיות, אני מרגישה חרא שלרגע קטן התאכזבתי כשהבנתי שיש לי עוד בת. איזו מין אמא מגעילה אני? איך אפשר לחשוב ככה?כל היום נהרס לי מרגע שגיליתי ומהכעס על עצמי מהתגובה שלי. זו בדיוק הסיבה שלא רציתי לדעת את המין עד לרגע הלידה כדי לא להגיע למצב של "אכזבה" (כמובן שאין מה להתאכזב כי כל ילד זו ברכה), כי ברגע שרואים תינוק זה אחרת מאשר כשמחכים עד שייצא..

מעבר לזה, אין לי כוח לעשות דיאטה כדי שייצא בן בפעם הבאה..
7 תגובות
עמוד 1
  • לא יודעת איך לעודד אותך, כי אני לקראת תינוק ראשון, ותהיה לי בת, ואני ממש מאושרת מזה, והאמת, גם את הילד הבא אני רוצה בת )) כי יש לי אחות עם הפרש גיל קטן, ואנחנו ממש חברות הכי טובות.

חוצמזה, כמו שאומרים, בפעם השלישית מקבלים גלידה, אז כנראה שהבן שלך עוד יבוא בעתיד )

שיהיה יום נהדר,
    ועל תרגישי רע, אנחנו בני אדם, ונוטים לסנטימנטים )

• אני יכולה לעודד אותך.....שאין אין אין כמו 2 בנות אחיות......ושהן יגדלו את תראי את זה.....
    ולגבי זה שלא רצית לדעת את המין-שהיא תולד בעז"ה את תראי שתתאהבי בה ישר ושתכחי מהאכזבות כמו אחת שלא ידעה את המין......

אל תדאגי אני מאמינה שמה שיוצא מלעמלה זה הכי טוב.........

מעבר לכך דיאטה זו לא השתדלות מספיקה :)
  • לדעתי זו תגובה טבעית, רצית בן, קבלת בת..מבטיחה לך שזה יעבור ואני בטוחה שתאהבי אותה בטירוף! את לא אמא מגעילה, כולן רוצות מ-2 המינים בבית. תעקלי את הרעיון ותמיכי הלאה.
    העיקר שיהיו בריאים. השאר זה בונוס
  • וואי אתן פשוט מקסימות..כבר חשבתי שמשהו לא בסדר איתי..
    שושי- איך גיליתי? הרופא דיבר בלשון זכר לאורך כל הבדיקה ואז בעלי אמר "או היא" או משהו כזה ואז הרופא אמר "הופה, מישהו יודע משהו!"
    קשה לך לסתום כאילו??
  • תמיד מדברים בלשון זכר.......
    וזה שהוא אמר את זה -זה ממממממש לא מחייב .

לא רוצה לגרום לך ציפיות מיותרות אבל בכ"א.......

אגב כשיש לי בן בסקירות קשה להסתיר את זה ממני.....מממש רואים.
  • נכון שתמיד מדברים בלשון זכר, אבל דווקא בגלל ההערה של בעלי והתגובה של הרופא זה היה נשמע מוחלט..

גם אני ניסיתי לחפש בולובלון אבל לא הצלחתי למצוא. מצד שני אני לא כזו מומחית בלהבין אולטרסאונד..

אולי אני עוד אופתע..

בכל מקרה- כמו שאמרו העיקר הבריאות באמת..

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה