בחילות והקאות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן. אני בשבוע השישי להריון וכבר שבועיים סובלת מבחילות קשות וכאבי בטן. הייתי אצל הרופא נשים שלי, רופאת משפחה ורופא גסטרו, נתנו לי תרופות להקל על המצב ואמרו שזה נורמלי איך שאני מרגישה. העניין הוא ששום תרופה לא באמת עוזרת ושבועיים שאני מרותקת למיטה עם בחילות 24 שעות ביממה. היום התחלתי גם להקיא, ירדתי 2 קילו וחצי. זה באמת נורמלי להרגיש ככה??? אני אמורה לסבול ככה כל הטרימסטר? לא נשמע לי נורמלי בכלל לסבול ככה ככ הרבה זמן.
4 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק, קודם כל שיהיה בשעה טובה :)
    כל אחת מקבלת תופעות אחרות בהריון, אני מקווה עד סוף השליש הראשון תרגישי טוב יותר..
    תנסי לבקש מהרופא זופרן (מקבלים אותו אם מקיאים פחות 3 פעמים ביום) הוא נורא יקר לקופה אז צריך להתעקש אבל הוא יכול לעזור..
    ממליצה גם לבדוק את בלוטת התריס - הרבה פעמים היא הסיבה להקאות מרובות.
    שיהיה בהצלחה!

שיר (:
  • אוי נשמה זה כל כך קשה.. אני בשבוע 17 ועדיין ככה. אבל אני אנחם אותך שאומרים שלרוב הנשים זה עובר עד שבוע 14.
    דברים שמקלים עלי: זופרן כמובן. יקר אבל מדהים.
    לאכול ארוחות קטנות כל שעתיים. לישון עם 2 כריות.
    הכי חשוב להקפיד לשתות כי את מאבדת נוזלים בהקאות. לשים לב שאת לא מתייבשת ואם כן ללכת לקבל עירוי. אם מים עושים לך בחילה לחפש דברים אחרים...
    וזה מוקד של אסף הרופא לנשים בהריוןשקשה להן עם בחילות והקאות. הם ממש עוזרים ומלווים אותך.
    089778274
  • לימון מאד עוזר.
    אני הייתי לוקחת בתיק כמה פלחים ליתר ביטחון
    גם קרטיבים חמוצים וגם קרקרים...

מחבקת ומחזקת
    לא קל בהתחלה, אבל זה הולך ומשתפר
    תחשבי שכל הבחילות וההקאות
    הן רק לטובת העוברון
    כך הגוף פולט את מה שלא רצוי עבורו...

אוטוטו תתחילי ליהנות

• תודה רבה לכן. הייתי במיון ונתנו לי זופרן, זה עוזר לבחילות אבל עשה לי סחרחורות נוראיות אז אני מחכה לראות מה הרופא נשים יגיד לי על זה מחר. ל-א- נשמע ממש קשה להיות ככה בשבוע 17. את מצליחה ללכת לעבודה או בכלל לצאת מהבית??
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה