האם אני בלידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בננות בוקר טוב, מקווה שיש כאן מישהי עכשיו שתוכל לענות ))
    יש לי צירים מ 1 בלילה ועד עכשיו, כלומר כבר 10 שעות צירים, זה התחיל עם מרווח של 25 דקות בין ציר לציר, והצטמצם ל 7, 8 דקות מרווח.
    הצירים עצמם קצרים של דקה וחצי, כואבים, אני מרפה את כל הגוף ונושמת עמוק כדי לעזור לעצמי.
    לאור כל הנל, אני חושבת שאלו לא צירים מדומים אלא אמיתיים,
    השאלה שלי למי שילדה: האם זה עדיין יכול להיות מדומים, ואם לא, עוד כמה שעות זה צריך להגיע למרווח של 5 דקות, על מנת שאוכל לנסוע לבית חולים?

:)))

10 תגובות
עמוד 1
  • טוב, קראתי באתרי אינטרנט שזה יכול להמשך גם 20 שעות ככה עד לפתיחה של 3. אז אני אמתין בסבלנות לערב :)

יום טוב לכולן!

• היי,

מהנסיון שלי - צירים לא תמיד מסודרים בדיוק-בדיוק במרווחים קבועים, אצלי למשל הם היו פעם אחרי 3 דקות ופעם אחרי 7 דקות והייתי בטוחה שזה עוד לא זה, אבל כשבדקו אותי התברר שכבר יש פתיחה של 4. אז אם הצירים ארוכים וכואבים, הייתי ממליצה לך להבדק גם אם זה לא מרווח של 5 דקות.
    יכול להיות כמובן שישלחו אותך חזרה הביתה, אבל לדעתי עדיף להיבדק.
    בכל מקרה, תסמכי על התחושה שלך, את יודעת הכי טוב

• לדעתי כל עוד הכאב נסבל ואת מצליחה לתפקד כרגיל בין ציר לציר אין מה לרוץ לבי'ח.
    אבל כשתרגישי שהם נעשים צפופים יותר/ כואבים יותר/ ארוכים יותר זה הזמן ללכת להבדק.
    לפעמים המעבר בין השלב הלא פעיל לפעיל לוקח הרבה זמן במיוחד אם זו לידה ראשונה.
  • ממליצה לך כן ללכת ולבדוק, גם לי הצירים לא היו לפי הספר- היה לי כל 5 דקות אבל במשך כמעט דקה, וכשהגעתי היה לי פתיחה 6...

בשביל השקט הנפשי שלך..מקסימום תחזרי הביתה..

תעדכני!
  • בנות מה זה תודה על התגובות וההמלצות! ))
    הצירים ממשיכים לי, אני מעבירה אותם בנתיים סבבה עם הנשימות,
    תכננתי בהתחלה לנסוע לביח רק כשהכאבים יהיו כבר בלתי נסבלים, אבל אתן צודקות, אני אמתין שבעלי יחזור מעבודה וישר נסע לבדוק.
    מפחיד ללדת בבית או באוטו. )))

• עדיין לא התנסתי אבל אם את רואה שאת מסתדרת עם זה בנתים וזה לא בלתי נסבל אני לא הייתי הולת לבית חולים..
    בכל מקרה - שיהיה בהצלחה! ושתצאו בידים מלאות
  • נו מאמי מה קורה?
    ילדת? מה?
    ספרי!!!
    העיקר שהכל בסדר, עדכון מהר מהר
  • בננות אני מעדכנת,
    אחרי 30 שעות של צירים שהעברתי בבית, והם נהיו ממש כואבים, נסענו לבית חולים למיון יולדות, העברנו שם עוד כמה שעות צירים כואבים עד כדי צרכות !!! עד שהגיע תורינו להבדק אצל רופא, ומה אתן חושבות?! פתיחה 1 וחצי!!!
    להגיד שהייתי בשוק זה לא להגיד כלום, בקיצור אמרתי שממש כואב לי, והרופאה ניסתה ולמזלי הצליחה להגדיל פתיחה לכמעט 3!!!
    עוד כמה שעות של צירים עוד יותר כואבים המתנה לחדר לידה, וברור וכמובן כששאלו האם בא לי אפידוראל, אמרתי כןןןןן ומיייייד! ))))
    עוד כמה שעות המתנה למרדים,
    ומיד אחרי האפידוראל נהיתי הכי מאושר בעולם,
    העברתי עוד איזה 10 שעות בחדר לידה בכיף שלי, בהמתנה לפתיחה מלאה,
    ,ולבסוף נולדה הבת המדהימה שלי,
    מייד התאהבתי בא בטירוף, ושכחתי את כל הזוואות שהיו לפניי ))

מאחלת לכולן המשך הריון בריא ותקין ורגוע,
    ולא לפחד ללדת, הכאבים זה משהו זמני וזניח לעומת מה שמקבלים בסוף!

• היי אלין,
    אני שמחה לשמוע ממך, חיכיתי שתעדכני

• מזל טוב מאמי
    הרבה אושר בריאות ונחת ממנה

שמחה לשמוע שעברת את זה די בקלות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה