מבולבלתתתתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות יקרות,

הסיפור שלי הוא כזה ואשמח לשמוע אם ישנן בנות שחוו דבר דומה.
    אני בעלת שחלות פולסיצטיות מנסה כ-שנה להכנס להריון.
    הווסת שלי לא סדיר במיוחד.
    בחודש הקודם עברתי טיפול באקוקלמין+זריקת אוביטרל 1 והזרעה. הטיפול לא צלח וקיבלתי ווסת בדיוק בזמן כמו שעון.
    שוה התחלתי טיפול הפעם ניסנו "להרפות" שתיתי איקוקלמין פעמיים ביום ופשוט שיחררתי מהכל.
    4 ימים לפני התאריך בו אני אמורה לקבל (הסקרנות הרגה אותי) ביצעתי בדיקת דם שנתנה את התוצאות הבאות: בטא 7> אסטרדיול 56 ופרוגסטרון 0.49. הסקתי שאינני בהריון והווסת תגיע בעוד מספר ימים.
    אך היא לא הגיעה....בעלי שיכנע אותי ממש לעשות בדיקה ואכך עשיתי בדיקת הריון פלוס של לייף.
    היו פסים בהירים מאוד שהופיעו לא מיד בשלושה קויים האמצעיים זאת אומרת שבבטא 25 לא הופיע קו ובבטא האחרונה 10,000 גם שם לא הופיע קו.

קבעתי בדיקת דם ליום ה'....אבל מה עד אז?

naama
3 תגובות
עמוד 1
  • הי

לא הבנתי איזה בדיקת הריון עשית?

אני מכירה של לייף אבל לא הבנתי ממה שכתבת...

מחוזקים לעולם
  • בדיקת הריון פלוס. בדיקה שמראה את כמות הבטא בבדיקת שתן
    mami
  • אני ממליצה לך לעשות בדיקת דם

אבל יש לי תחושה מאוד טובה!!!!
    בהצלחה!

מחוזקים לעולם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה