פיפי או ירידת מים או פקק רירי או מה?! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,

אני בשבוע 34 עם תאומות ב"ה. מיותר לציין שכבד לי אבל אני מקווה לפחות להגיע לחודש תשיעי כדי להמנע מסיבוכי פגיה.
    אתמול בערב הרגשתי לראשונה כאילו דליפת פיפי, חד פעמית לא חזרה שוב עד היום. זה נראה כמו הפרשה.
    אין לי צירים או כאבים וזה גם לא נראה כמו ירידת מים...

יצוין שיש לי ילדה בת 3 ואני מכירה קצת את התחושות. לפני הלידה שלה יצא לי הפקק בהפרשה רירית חומה ולמחרת כבר ילדתי...
    אני לא יודעת לזהות את התחושה.

מישהי מכירה את התופעה?
3 תגובות
עמוד 1
  • היי אני לא יודעת להגיד לך בוודאות. אבל לפי דעתי זה דליפת פיפי .. אני בשבוע 35 וכבר כמה זמן שיש לי דליפה של פיפי אז נראה לי שזה גם מה שקורה אצלך.. שתהיה לנו לידה קלה בעז''ה!!!

• היי, הלכתי באותו יום למוקד נשים ומשם הפנו אותי לבית חולים.
    הרופא במוקד אמר דליפת מים ובבית חולים אמרו לי ירידה איטית של הפקק הרירי, פתיחה 1.
    התבקשתי להיות עם פדים על הזמן כדי לבחון את כמות ואיכות הדליפה...
    מקווה למשוך כמה שיותר...
  • נו מאמי, מה קורה איתך?
    ילדת? מאושפזת? מה?
    אני במתח... בכל זאת לידת תאומים, לא פשוט
    מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ושתחזרי בידיים מלאות מלאות

זה לידה ראשונה שלך??????

איזה מרגש, לידה קלה לך מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה