כעבור שנה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז הבייבי בן שנה שיהיה בריא!!!
    הזמן עף כמו שאומרים. בהחלט נכון

אז קראתי את הסיפור לידה שלי עכשיו שוב..... מוזר לקרוא בו אחרי שנה
    ופשוט מרגש

משתפת אתכן

http://www.yoledet.co.il/forum/topic.asp?TOPIC_ID=285630&whichpage=2
9 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב מאמיי, עד 120 למתוקי , מאחלת לו בריאות, אושר ועושר , הצלחה, מה איתך ? מה חדש ?
    /]
  • היי מרגו יקירה
    מה שלומך??
    חגגנו לקטני בבית ושבוע הבא חוגגים לו בגן וזה יוצא בדיוק בתאריך העברי
    וגם נחגוג עם האמהות והתינוקות של הליגה דה לצה עם היועצות הנקה והדולה שלי וכל התינוקות. יהיה כיף.
    עכשיו אני בגוואטמלה.... פעם ראשונה שאני לא עם הבייבי... נסיעה לרגל אירוע של העסק שלנו והבייבי עם אבא שלו בבית..... אני בשוק מהרווקות שנחתה עליי וכבר בגעגועים לפשושי

מה איתך מה קורה
  • מזל טוב מתוקתי!!!

מזל טוב לאביבוש הענק

• היי מותק אני בסדר , תודה לאל , פשושי גדל והוא מתוק אמתי, שמחה מאד בשבילכם שחגגתם בכיף לאביבוש, ומאד מבינה את געגוע שלך , אני עד עכשיו לא השארתי איתו עם אף אחד מבני משפחה , חוץ מבעלי כמובן , על אמא שלי אני סומכת בעיניים עצומות , היא אישה מאד נקייה וזריזה , אבל עם חמותי יש לי בעיה היא נורא מבוגרת ולא זריזה ובכלל לא סומכת עליה , אז היא כל זמן מחממת את בעלי למה אני לא משאירה איתה את הילד, אז בינתיים לא משאירה עם אף אחד.
    /]
  • מזל טוב!!!! איך הזמן עףףףףףףףףף!!!!
  • וואו חלפה שנה...
    מזל טוב והמון נחת
    בהצלחה בעסקים
    מקווה שהסתדרו העיניינים ;)
    נישבוקים
  • איזה כיף לקרוא!!!!!
    התגעגעתי אליכן יקירות
    הפורום הזה עזר לי המון המון בהריון ובגזים ובהנקה.....

אז אתמול חגגנו בגן בנושא מיקי מאוס
    והיה ממש כיף
    קטני לא הבין בדיוק מה קורה והופתע מאוד שהוריו נמצאים בגן בעשר בבוקר
  • מזל טוב

• אני שמחה לקרוא שדברים הסתדרו על הצד הטוב ביותר ונשמע אחלה יום הולדת
    וואו הנסיעות נשמע לא קל אבל בהחלט כייף תהני וסומכת עליך שתעשי חיל בהצלחה
    וחפירות ממש לא האמת הלוואי ואחזור אני לקרוא כאן ולכתוב קצת יתר
    וביינתים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה