המלצה על בית חולים מבנות שילדו ב2014-2015 - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות יקרות, אני מנס ציונה ומתלבטת בין אסף הרופא, איכילוב ותל השומר. אודה לדעתכן.. במיוחד מאלו שילדו לאחרונה יחסית כי אני מבינה שהדברים משתנים. תודההההההה
6 תגובות
עמוד 1
אני ילדתי ב-2013 בתה"ש. היה ממש בסדר. צוות הרופאים שם מאוד מקצועי. והמלונית זה פשוט המצאת המאה. החסרון של תל השומר זה שיש שם שתי מחלקות יולדות אחת משופצת והשנייה לא (לפחות נכון ל-2013 אולי מאז שיפצו) מן הסתם השהייה במחלקה שלא משופצת היא קצת פחות אטרקטיבית. אבל אם את מתכננת לקחת מלונית אז לא כזה קריטי. את איכילוב ואסף הרופא אני לא ממש מכירה. מציעה לך לעשות סיורים בכל השלושה אין כמראה עיניים. שיהיה בקלות ובזרועות מלאות!
אני ילדתי ב2013 בתל השומר, ממליצה בחום הייתי במשופץ, מקום מדהים, צוות מקצועי, תומך, והעיקר שהבעל יכול להיות איתך 24 שעות... הכי חשוב
אני ילדתי 3 ילדים באיכילוב והייתי מרוצה [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
אני ילדתי בקפלן והייתי מרוצה + +
ילדתי בתה"ש בנובמבר האחרון והייתי ממש מרוצה :) אם יש לך שאלות ספציפיות אשמח לענות... שתהיה לידה קלה
ילדתי בתל השומר ב2014 והייתי ממש מרוצה (למרות שעברתי למלונית אחרי יום אז אני לא יודעת אם נחשב)