עזרה דחופה. כאבים חזקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    אני חדשה פה, זקוקה לעזרתכם.
    ניכנסתי לשבוע 11, בשעה טובה. הריון ראשון אחרי 3 מחזורי ivf והפסקת הריון אחת.
    לאחרונה חווה כאבים מאוד חזקים בבטן התחתונה ובגב התחתון, הכאבים לעיתים מזכירים כאבי מחזור חזקים מאוד, ולעיתים זה כמו דקירות חזקות. הכאבים מורגשים במיוחד בתנועה/עמידה /הליכה. שלשלום ביקרתי במיון, בעקבות הכאבים. ניבדקתי ולכאורה הכל ניראה תקין, הרופא הסביר שכניראה אלה כאבים של התרחבות הרחם, ושלח אותי למנוחה של 3 ימים. היום הכאב מתרכז בצד שמאל ובאמצע, ומקרין לאיזור המפשעה .
    בזמן נתינת שתן, מרגישה לחץ מאוד חזק באיזור הכואב, וזה לא מרגיש כמו דלק בדרקי שתן, אין צריבה וגם לפי בדיקת שתן במיון הכל תקין.
    האם אלה באמת כאבים של התרחבות האגן והרחם? אני ממש סובלת מהם, לא מסוגלת לתפקד. כמה זמן שיכול להימשך?
    האם יש משהו שיכול לעזור? זה גם מאןד מלחיץ אותי, חלילה יקרה משהו.. ממש מפחדת.

תודה מראש.

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אני לא יכול לדעת ללא בדיקה במה מדובר וממה נובעים הכאבים - לכן אני לא יכול לייעץ לך דרך הפורום.

באופן כללי....
    כאבי של "התרחבות הרחם" בד"כ מופיעים בשבועות מאוחרים יותר ולא בשבוע 11
    אבל אם הרופא בדק אותך במיון ואמר שהכל תקין...אז אני חושב שאת יכולה להיות רגועה
    אולי כדאי לעשות גם תרבית שתן

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה