מי שפיר ורעלת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אני בהריון 3 שבוע 20
    שתי שאלות ברשותך:
    1. מי שפיר - עשיתי יחד עם ציפ גנטי בעין כרם והתשובה שקיבלתי כתובה בשורה אחת ללא פירוט של הצירופים שבדקו במסגרת הציפ הגנטי.
    רשום רק נמצא "קריוטופ מולקורי ללא חסרים או תוספות" - זה כולל הכלללל???
    לא צריכה להיות תשובה מפורטת?

2. בשבוע 17 יחד עם בדיקת הדם לחלבון עוברי integrated, הציעו לי לבדוק סיכון חלילה לרעלת הריון.
    חשוב לאמר שלא עשיתי את הבדיקה הזו בהריונות קודמים, לחץ הדם שלי בסדר וההיונות הקודמים היו טובים.
    עשיתי את הבדיקה ויצא לי סיכון של 1:9!!!!!!!!!!!!
    מלחיץ?!?!! מסוכן??????
    הרופא שלי שלח אותי לעשות אחת לשבוע לחץ דם + חלבון בשתן (שיוצאים תקינים) וכן לקחת tevapirin או micropirin.
    הלידה תהיה בקיסרי שלישי. לא מסוכן לקחת אספירין שידלל את הדם???

תודה גדולה!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. בעיקרון זו תשובה תקינה, אך נראה לי כי מדובר בבדיקה הרגילה של המי שפיר ולא בתשובת
    הציפ הגנטי (אבל צריך לראות את הבדיקה בכדי לדעת בוודאות - הראי אותה לרופא שלך)

2. איני יודע באיזו בדיקה מדובר...יש בדיקות שונות לשם כך, טובות יותר וטובות פחות
    אבל על פניו נראה כי אכן מדובר בסיכון גבוה לרעלת הריון
    לקחת מיקרופירין זה לא מסוכן בהריון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה