עזרה/עידוד :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אוטוטו ממש עוברת שנה מאז שהפסקתי גלולות.
    אובחנתי לפני כחצי שנה כפוליצסטית.
    ניסיתי כבר איקקלומין ולטרזול שלא עבדו-תוך כדי השימוש בהם כבר קיבלתי מחזור.
    ב 1.2 התחלתי לקחת קלומיד למשך 5 ימים-לא קיבלתי בהם מחזור בניגוד לכדורים האחרים,אז הנחתי שזה סימן טוב...
    אנחנו מנסים יום כן יום לא.
    היום עשיתי בדיקת הריון והיא יצאה שלילית.
    אני לא יודעת לומר אחרי כמה זמן "איחור" זה כי כבר 72 יום לא קיבלתי מחזור-שזה לגמרי השיא שלי.
    יכול להיות שהבדיקה מוקדמת מידי? אני כבר מיואשת ולא מצליחה להימנע מהמחשבות הכי שליליות שיש :(
5 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל אל תתייאשי נכון שזה קשה האכזבה הזאת כל חודש אבל בסוף זה יהיה שווה את זה !
    את צריכה ללכת לרופא לבדוק למה את לא מקבלת כי 72 ימים זה מלאאא
    אני לא חושבת שהבדיקה טועה יכול להיות שאת לא מקבלת בגלל לחץ/מתח הרי בתקופות האלה הכל משפיע על המחזור.
    מחזיקה לך אצבעות
    בהצלחה

• לפי מה התחלת לקחת את הקלומיד? לוקחים אותו 5 ימים אחרי מחזור (זה אותו דבר כמו איקקלומין) אבל את אומרת שכבר 72 יום לא קיבלת... אז לפי מה ידעת מתי להתחיל?
    גם איקקלומין לוקחים 5 ימים אחרי מחזור.... אז איך קיבלת שוב?

ויחד עם הכדורים צריך לעשות בדיקות דם ומעקב זקיקים על מנת לראות מתי הביוץ. את עושה? כאשר המחזור מגיע לעתים כ''כ רחוקות את חייבת לעשות מעקב זקיקים על מנת לדעת מתי הביוץ.

ובעיקרון זה לא מוקדם מדי... יכול להיות שהביוץ ממש בימים הקרובים....
    אבל תבקשי מעקב זקיקים ואת תדעי בוודאות

מה הרופא שלך אומר לעשות?

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• גם אני לא מבינה איך זה שאת מחכה72 ימים ולקחת באמצע קלומיד.כמו שנאמר קלומיד ואיקקלומין זה אותו דבר.כך שאם זה לא השפיע ,לא ברור מדוע נתנו סיבוב נוסף.
    קלומיד לוקחים בימים 5-9 למחזור.10-3 ימים אחרי צריך להיות ביוץ. ניתן לבדוק הריון כ 14-18 אחרי ביוץ. כך שאם סיימת קלומיד ב2, והיום רק19 לא עברו 14 ימים מביוץ
  • קןדם כל תודה על התמיכה
    לגבי המחזור שלא הגיע נכון להיום כבר 75 ימים...
    יש לי שחלות פוליציסטיות,מאז שהפסקתי גלולות-אין לי מחזור סדיר אף פעם(כשנה).
    לגבי לקיחת קלומיד ללא מחזור...
    נכון,אמורים לקחת ביום ה 3-5 אבל מכיוון שאין לי מחזור...רופא הנשים עשה לי בדיקת דם,ראה שעוד לא היה ביוץ ונתן לי להתחיל לקחת.הוא אמר שזה יגרום לאחד מהשניים: ביוץ או מחזור. הוא כן הציע מעקב זקיקים אבל זה בעייתי לי מבחינת העבודה...אז הוא אמר שאם נעשה יום כן יום לא-נכסה את הימים.
    אני באופן אישי מאוד סומכת על הרופא שלי ואני גם צריכה ללכת אליו שבוע הבא למעקב...

• המעקב זקיקים מאוד חשוב! אפשר לעשות אותו בכל שעות היום כך שאני בטוחה שתצליחי לתאם מתישהו (אני לגמרי מבינה אותך בקטע של העבודה). אפילו פעם בשבוע רק כדי לראות שזה בכלל קרוב לביוץ...
    שלא תהיו מותשים בסופו של דבר וכל החשק הכייפי יעבור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה