כמה שאלות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר,

אני טבעונית בתחילת היריון שני (ההיריון הראשון הסתיים בהפלה בשבוע 17 בשל מומים בעובר). אשמח לתשובתך לכמה שאלות:
    1. ראיתי שיש המלצה לצרוך אומגה 3 במהלך ההריון אולם אני לא רוצה, מטעמים אידיאולוגים לצרוך אומגה מהחי. מה היתרונות של צריכת אומגה במהלך הריון? האם אומגה ממקור צמחי יעילה באותה המידה?
    2. האם חום גבוה (39.1) ליומיים בתחילת ההריון עלול לגרום למומים שיתגלו רק לאחר הלידה (קראתי למשל על סיכוי מוגבר לאוטיזם) או שאם ההריון יתפתח באופן תקין, אפשר להרגע? אני מבינה שאתה לא חוזה עתידות אבל אשמח לשמוע מנסיונך.
    3. אם נקבע שהמומים שהיו לעובר בהריון הראשון גנטיים אך אינם תורשתיים, מה הסיכוי שהמום יחזור על עצמו בהריון הנוכחי? האם זה מגדיל את הסיכון למומים אחרים שיתפתחו בעובר?

תודה רבה מראש!
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

1. יש יתרונות בהתפתחות המוח לעובר ומערכות נוספות. אכן ישנה אומגה צמחית והיא יעילה
    באותה מידה.

2. אפשר להרגע

3. אני לא מבין מה זה אומר גנטי אך לא תורשתי....
    בעיקרון סיכון החזרה תלוי בסוג המום שהיה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה