שאלה אינטימית..אשמח לעצה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני (27) ובעלי (30) מנסים להיכנס להריון 4 חודשים ללא הצלחה.
    בעבר הלא רחוק סבלתי מדלקות בדרכי השתן לאחר קיום יחסים מין. הדרך שבא התגברתי עליה היא מתן שתן מיד לאחר קיום יחסי המין. כרגע בעקבות הנסיונות להרות בעלי מחכה (בתוך הנרתיק) כ-2 דקות לאחר השפיכה ואז אני קמה לשירותים. האם זה פוגע באופן משמעותי להרות? הגניקולוגית שלי מאוד קרת לב ואמרה לי פשוט לחכות כ-20 דקות אך הסברתי לה שלא אוכל לעשות זאת משום שבוודאות אקבל את הדלקת ואחזור למעגל הבלתי פוסק של טיפול אנטיביוטי. אני יודעת שבעיית דלקת בשתן לאחר יחסים קיימת אצל לא מעט נשים ולכן אני ממש זקוקה לעזרה ועצות כי אני דיי מתוסכלת מחוסר ההצלחה להרות
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    4 חודשים זה ממש מעט זמן כדי לקבוע שיש איזושהי בעיה לכן אין לך מה להיות מתוסכלת.
    אני גם סובלת בדלקות בדרכי השתן ולכן אני יודעת על מה את מדברת אבל את חייבת לחכות לפחות רבע שעה - 20דקות לפני שאת קמה.
    כשאני מרגישה שיש מצב אחרי יחסי מין לדלקת אני לוקחת תוסף תזונה שהוא מעולה לדלקות בדרכי השתן אני לוקחת כדור 1 וזה עושה את העבודה אם תרצי אני אבדוק לך איך קוראים לו אני פשוט לא זוכרת כרגע.
    בלי שום קשר תשתדלי לשתות הרבה מים ומיץ חמוציות זה עוזר מאוד לדלקות בדרכי השתן.
  • תקחי פרוביוטיקה
  • היי,

גם אני סבלתי בעבר מדלקות חוזרות בדרכי השתן ואף הייתי נוטלת אנטיביוטיקה לאחר כל קיום מגע מיני על מנת למנוע את הופעת הדלקת, אז אני מאוד מבינה את מצבך. הפתרון גם שלי הוא להטיל שתן אחרי קיום יחסי מין וכן לשטוף את עצמי. התייעצתי עם רופא לגבי האפשרות שהדבר פוגע בסיכויי להכנס להיריון והוא אמר שאין שום אפשרות כזו! נכנסתי כבר פעמיים להריון למרות שאני ממשיכה לקום לאחר קיום יחסי מין ואני בטוחה שגם אצלך זה יקרה.

בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה