רוצה לקנות טיולון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • איזה טיולון אתן ממליצות לקנות ושיהיה במחיר סביר. ומאיפה הכי כדאי לקנות?

נטע חני
6 תגובות
עמוד 1
  • פרטי נמקי והסבירי...

מחיר
    מסיבי או קליל
    מעוצב או ברגיל

יש המון פרמטרים.

לנו יש את המוצי המשולבת
    וצ'יקו נייד קליל ליציאות

• היה לי עגלה של אייזי בייבי היא היתה הכל, אמבטיה סלקל וטיולון עלתה לי משהו כמו 1800 שח שירתה אותי המוןן!!
    אני היתי מאוד מרוצה ממנה.. קלה ובטיחותית..
    תילכי לחנות וכך תוכלי לראות בצורה יותר מאורגנת ולהשוות בין עגלות.
    בהצלחה...

• אפשר לומר שאני מחפשת פשוטה אבל איכותית... אז לשאלתך שתיהיה קלילה לא חייבת להיות מעוצבת ועד 1500 ש"ח כמובן שהשאיפה היא שהרבה פחות :)

נטע חני
  • אם את מחפשת נוחות חד משמעית הייתי הולכת על הצ'יקו היא קלילה ופרקטית מה גם שהיא בתקציב שלך לגמרי. ראיתי על אחד הטיולונים שלהם מבצע כשחיפשתי בכלל בוסטר באתר של מאמא גורו אז תבדקי שם.
  • אחלה תודה לכן,
    אני באמת אבדוק את האופציות שאמרתן..

נטע חני
  • אני בזמנו חיפשתי משהו קל, זול, מתקפל בקלות ומתאים מגיל לידה.
    התלבטתי בין אלו:
    -טיולון OBABY דגם אטלס V2
    -ד"ר בייבי (מגנום/טריפל)
    -טיולון יויו (לא מתאים מגיל לידה וגם מאוד יקר אז אני פסלתי אותו)
    -מקלארן דגם techno x
    -טיולון בריסק טופ Brisk Top™ - ג'ואי Joie
    - ציק'ו לייט וואי USA.
    -Cybex
    יש לי טבלת השוואה ואני יכולה לשלוח לך אם את רוצה.
    בסוף לקחתי את הציק'ו לייט וואי USA הוא מעולה ואני מאוד מרוצה.
    החסרונות שמצאתי בו הוא שמרוב שהוא קל אם מעמיסים אותו יותר מדי הוא מתהפך (בעיה נפוצה של טיולונים קלים) וגם שאם שמים הרבה דברים בסל מתחת לעגלה אז הקיפול נהיה בעייתי.
    בכל מקרה אני מציעה לך ללכת לחנות ולנסות לקפל ולשחק עם הטיולון ולראות מה נוח לך.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה