מתלבטת אם להפסיק גלולות לפני החתונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולן,
    אני מתחתנת בעוד מספר חודשים ורוצה לנסות להיכנס להריון מיד אחרי.
    אני לוקחת גלולות מאז ומתמיד ובמהלך השנים עשיתי פעמיים הפסקה וכשהפסקתי, לקח לי בערך ארבעה חודשים עד שהמחזור חזר לי.
    אני מפחדת שזה יקרה לי גם הפעם ואני לא רוצה לחכות ארבעה, חמישה חודשים אחרי החתונה עד שאני אוכל לנסות להיכנס להריון.
    חשבתי להפסיק לקחת גלולות כמה חודשים לפני החתונה אבל בן הזוג שלילא מסכים להשתמש בקונדום.
    בנוסף, הרופא נשים שלי אמר שאם יש לי אי סדירות במחזור זה לא ישנה מתי אני אפסיק את הגלולות.

מישהי היתה בסיטואציה הזו ויכולה לייעץ?
    אין לי עם מי לדבר על זה..
    תודה.
3 תגובות
עמוד 1
  • היי
    קודם כל מזל טוב על החתונה!
    אני מעולם לא לקחתי גלולות והתחלתי לנסות להכנס להריון חצי שנה אחרי החתונה וזה לקח לנו 6 חודשים.
    הגוף מושפע מכל כך הרבה גורמים וזה ממש לא פועל לפי הזמנה כמו שהייתי בטוחה שיקרה ואני עוד אף פעם לא לקחתי גלולות מעולם.
    הייתי ממליצה לך כן להפסיק.
    בהצלחה!
  • אני הפסקתי ליטול גלולות לפני החתונה, לאחר שלקחתי גלולות מגיל 16 מאותה הסיבה (התחלתי את הגלולות בשל מחזור לא סדיר וידעתי שיש סיכון שייקחו חודשים עד שאקבל מחזור. באמת לא קיבלתי מחזור, פשוט כי נכנסתי להיריון עוד לפני החתונה. לצערי ההירון הופסק בעקבות מומים בעובר אבל, זה שיקול שאת צריכה לשקול. אם אתם מוכנים להכנס להריון לפני החתונה, הייתי ממליצה להפסיק

• אמנם עברו כמה שנים מאז החתונה שלי אבל....

מאחר והמחזור שלי היה מאוד לא סדיר הרופאה אמרה לי שאין לי למה לחכות ולבוא אליה ישר אחרי החתונה. אכן הפסקתי את הגלולות לפני החתונה על מנת שיגיע המחזור. הוא הגיע פעם אחת וחודש וחצי אחרי החתונה נכנסתי להריון

גם אני הייתי ממליצה להפסיק אבל להיזהר

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה