היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בדקתי עם מקלון ביוץ וצא פס עבה ופס דק.כתוב על האריזה שזה לא ביוץ אך האם זה מעיד על עליה בהורמון ?
10 תגובות
עמוד 1
היי לא. רק שני פסים זהים זה עלייה בהורמון וביוץ.
אז מה זה אומר ? אני כבר מנוסה בזה ושאין ביןץ יש רק פס אחד בלבד
המחזור שלך סדיר? את מתחילה לבדוק 17 ימים לפחות לפני המחזור הבא כמו שכתוב בהוראות?
המחזור שלך סדיר? את מתחילה לבדוק 17 ימים לפחות לפני המחזור הבא כמו שכתוב בהוראות?
כן ...בוודאות בדקתי לפני שבוע וחצי ויצא חיובי שני פסים חזקים במשך יומיים !! היה ביוץ בוודאות החודש
אז אם יש לך מחזור סדיר למה את צריכה להשתמש בזה? את יכולה לדעת בדיוק מתי הביוץ בלי המקלות. אני השתמשתי כמה חודשים במקלות זיהיתי ביוץ ולא נכנסתי להריון. בחודש שעזבתי את זה וקיימתי יחסים במשך 10 ימים סביב מועד הביוץ זה הצליח! אותי הבדיקות האלה הכניסו ללחץ.
אם לפני שבוע וחצי היו שני פסים חזקים הביוץ היה אחרי יום יומיים. עוד כמה ימים תוכלי לעשות בדיקת הריון. או אפילו עוד יום יומיים בדיקת דם לגילוי הריון. בהצלחה
אז אם יש לך מחזור סדיר למה את צריכה להשתמש בזה? את יכולה לדעת בדיוק מתי הביוץ בלי המקלות. אני השתמשתי כמה חודשים במקלות זיהיתי ביוץ ולא נכנסתי להריון. בחודש שעזבתי את זה וקיימתי יחסים במשך 10 ימים סביב מועד הביוץ זה הצליח! אותי הבדיקות האלה הכניסו ללחץ.
המחזור לא סדיר בכלל..עניתי כן על זה שזיהיתי בןודאות ביוץ
אבל אם שבוע שעבר היו לך שני פסים וזיהית את הביוץ אז לא ייתכן שאת מבייצת שוב. בהצלחה!