היקף ראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ד״ר שלום היום אני בשבוע 17 הריון שלישי.ראשון תקין שני עברתי הפלה בשבוע 14 וזה השלישי עד כה תקין .לא מבצעת בדיקות מלבד אולטרסאונד רגיל..אחת לחודש.שבוה שעבר נשלחתי ע״י הרופא לבצע אולטרסאונד גדילת עובר.היום הרופא אמר שהיקף הראש קטן מאחוזון 5 משהו כזה הוא הסתכל בטופס הבדיקה שנתנה לי הטכנאית .שם היו גם היקפים נוספים תקינים.אציין שמתחילת ההריון העובר היה קטן בשבוע בדיוק מתאריך וסת אחרון.האם זו יכולה להיות הסיבה?יש מקום לדאגה? ומה זה אומר אחוזון 5?
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

    לא אוכל לתת לך חוות דעת דרך הפורום. אני צריך לראות את הערכים והמספרים של המדידה הזו וקודמותיה, לרבות אולטרה-סאונד מתחילת ההריון בכדי לראות מהו גיל ההריון המדויק.

    ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה