שוב פה אבל הפעם כ"כ פוחדת... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

לפני כארבעה חודשים הופסק ההריון הראשון שלי במהלך שבוע 16 בעקבות מומים קשים בעובר. עברתי תקופה מאוד מאוד קשה אחרי הגרידה (והגרידה הנוספת שהייתי צריכה לעבור אחרי שהתגלה שנשארה רקמה הריונית בגרידה הראשונה). לא יכולתי לדבר על הרגשות של עם אף אחד כי אנשים לא מבינים והרגשתי ששום דבר כבר לא יהיה בסדר. הייתי אמורה להיות היום ממש לקראת לידה ואני עדיין מרגישה את האבדן...
    לפני כשבועיים גיליתי שאני שוב בהריון! גיליתי את ההריון במהלך מחלה שהיה מלווה לה חום מאוד גבוה (מעל 39) וחששתי שגם הפעם, המזל לא לצידנו. הרופא היה מודאג, אמר שלא יודע אם ההריון יתפתח ושצריך פשוט, לחכות לראות. היום היינו אצל הרופא ונצפה דופק! שבוע 6+4, תואם את תאריך המחזור האחרון בדיוק והכל נראה תקין.
    אני רוצה כ"כ להיות מאושרת ורגועה ולקבל את ההריון הזה באהבה והאושר שקיבלתי את ההריון הקודם אבל אני בעיקר פוחדת. פוחדת ששוב ייאלצו להפסיק את ההריון, פוחדת שהחום או הכדור שלקחתי לצינון גרמו לנזק (קראתי שיש נזק שיכול להתגלות גם רק לאחר הלידה), פוחדת שהאושר הזה לא יגיע אליי למרות שאין משהו בעולם שאני רוצה יותר.
    אז זהו, אני שוב אתכן. מקווה להשאר להריון מלא ותקין ושנזכה סופסוף להיות הורים.
    מצטערת על ההודעה הארוכה
8 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת אותך... היינו בערך באותו שבוע לדעתי... ממש הצטערתי לקרוא מה שקרה בזמנו... וממש שמחה לקרוא על החדשות הטובות!
    מחזיקה לך אצבעות ומאחלת הריון תקין ושתצאי עם ידיים מלאות בסופו ובשעתו!
    שולחת מלא חיבוקים!
  • היי מותק, ברוכה השבה ובשעה טובה

• היי,
    שיהיה לך קל, תקין, ארוך ומשעמם!
    אנ י זוכרת שקראתי פעם שבשלב כל כך מוקדם בהריון אם יש חלילה פגיעה בעובר הוא פשוט מפסיק להתפתח. כלומר - זה שעברו כמה שבועות ואת בהריון אומר שבהכרח מחלת החום לא פגעה בו (חיפשתי על זה מידע בהריון הראשון כי קיבלתי אנטיביוטיקה שאסורה בהריון ממש לפני שגיליתי את ההריון וחששתי - הבן שלי בסדר גמור בע"ה)
    מקווה שזה מרגיע אותך

• היי מקסימה! אני זוכרת אותך!!
    שמחה כ"כ לשמוע, מאחלת לך המשך קליל ותקין ושתצאו בידים מלאות אחרי 9 חודשים!!!
    כמו שאמרו לפניי, תנסי לא לחשוב על זה - כל הריון שונה ואני מקווה שהפעם הכל יהיה בסדר לאורך כל ההריון...

בהצלחה!!
  • אם זה מרגיע אותך, אני עברתי בתחילת ההריון של חיים ניתוח לכריתת כיס המרה.
    הרופאים מאוד חששו מההשפעה של ההרדמה על העובר ואחר כך קיבלתי משככי כאבים חזקים ואנטיביוטיקה כי פצע של הניתוח הזדהם.
    אני פחדתי מאוד כל ההריון שמשהו יהיה לא בסדר איתו, למרות שהבדיקות המשיכו להיות תקינות.
    וב"ה, היום יש לי ילד מקסים בן חמש וחצי, בריא ושלם בכל המובנים.
    אז תתעודדי, בעז"ה יהיה בסדר, רק לנשום עמוק, להרגע, ולתת לעובר שלך את אמא רגועה ונינוחה כדי שהוא ימשיך לגדול ולהתפתח.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • הייי,.. קראתי את ההודעה שלך,ומה שיש לי להגיד לך כמה אני מזדהה איתך..
    אני עברתי אומנם לפני 5 שנים 3 הפלות טבעיות אחת אחרי השני.. הראשונה היתה בחודש 3 עשו לי גרדה, השניה ההריון נקלט בתוך החצוצרה ולא המשיך לרחם אז היו חייבים להפיל, השלישי הפסיק הדופק אומנם בשבוע 7 אבל זו עדין תחושה נוראית..
    לאחר מכן היה לי הריון מלא וברוך השם הבת שלי כבר בת 4 היום אך אני יכולה להזדהות איתך משום שכרגע אני שוב בהריון ולהגיד לך שלא עוברים לי פחדים ומחשבות בראש.. שאני לא מרגישה בחילות אני מתחילה להילחץ.. אני בשבוע 7 וחצי..
    לכן תסלקי כל פחד שיש לך, תהני מהחוויה ותזכרי שאף אחד לא מכתיב את קצב החיים...
    לגבי אושר.. תשמחי תמיד במה שיש לך, בנוסף לכל ההפלות שעברתי עברתי גם גירושים בגיל מאוד צעיר גירושים מאוד מכוערים- אך היום אני יכולה להגיד לך שאני מאושרת שמחה ורגועה..
    תתחזקי ותהני.. שולחת לך אין סוףףףףף חיזוקים

• אני זוכרת אותך ואני ככ שמחה לשמוע על הבשורות הטובות!!!!!!!!!

אל תחשבי שלילי, זה פשוט לא מוביל לכלום ורק גורם לעצב

הכל יהיה בסדר!!! אין סיבה שלא:):):):)
  • אתן מדהימות! המון תודה על כל התמיכה והאהבה אני משתדלת מאוד להיות חיובית ולהאמין שהפעם נזכה לנס והתמיכה שלכן עוזרת המון! תודה לכולן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה