היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אנחנו כבר תשעה חודשים מנסים ללא הצלחה. מייאש מתסכל.
מתיח התחלתן טיפול הורמונלי לביוץ?
אני לא מצליחה לאתר את הביוץ. בדקתי כל יום מסיום המחזור וכלום. הרופא טוען שלא יכול להיות שאין ביוץ. אני יוצאת משם כל פעם על סף בכי, כשאני מבקשת בדיקות או מעקב זקיקים והוא אומר שאין צורך ושאני סתם בלחץ.
6 תגובות
עמוד 1
לפני טיפול הורמונלי תבקשי פרופיל הורמונלי - זו בדיקת דם שתוכל להצביע על הבעיה במידה וקיימת.. אני מקווה שאין בעיה באמת אבל אם הרופא כ"כ עקשן ולא עושה לך טוב למה את נשארת אצלו? במידה ומרגיש לך שבאמת יש משהו שהוא לא בסדר תגידי שאתם מנסים כבר שנה ואז הוא יתחיל בירור...
בהצלחה! תהיי חזקה ולא להתייאש.. זה יגיע בזמן הנכון לכם
היי לדעתי תפעילי לחץ תהיה נחושה יותר ..... גם שלי לא הכי רצה לתת אבללל הבהרתי לו שחבל על הזמן שלי ושהורמונים יסייעו לי
הסביר לי את כל ההשלכות בנטילת ההורמונים ולאחר שראה שאני עדין בשלי נתן לי מרשם ומעקב זקיקים בהצלחההההההה
בדר"כ אומרים לנסות שנה. עוד חודש-חודשיים גשי אליו שוב ותתחילי לבקש בדיקות ובירורים
היי .. לפי דעתי אין לך מה לעשות אצל רופא כזה ... את יכולה להיתקע אצלו אפילו שנים עם תגובות כאלה ..! אני ובעלי לא הצלחנו להיכנס שנה להריון ואז ישר הלכתי לרופא פרטי שהוא מקבל גם דרך הקופה ... קיבלתי יחס מדהים והוא ישר עשה לי את כל הבדיקות ראה איזה סוג טיפול מתאים לי !! הוא קלע פשוט בול !!!! ועכשיו אני בהריון עם תאומים לאחר הזרעה אחת !! אם את רוצה את זה כל כך אל תבזבזי זמן ואם את רוצה את השם של הרופא אשמח לתת לך אותו .. מאחלתתת לך המון בהצלחה ?
מסכימה עם הבנות,. אם את יוצאת ממנו בתחושות כאלה, תחליפי רופא. ואם את נשארת אצלו, אל תוותרי - תתחילי מפרופיל הורמונלי.. גם אם הכל תקין, זה לפחות מרגיע.
אם היחס שלו חוזר על עצמו תמיד באמת הייתי מחליפה רופא. אני הפסקתי גלולות לפני יותר משנה והמחזור שלי מאוד לא סדיר. כשהגעתי לרופאה הראשונה לאחר 4 חודשים ללא מחזור, היא רצתה שוב לתת לי גלולות לחצי שנה (!) כדי להסדיר את המחזור! אבסורד- לעשות את ההפך הגמור ממה שצריך כדי להרות. הייתי צמודה אליה 3 חודשים בהם לא לקחתי כלום ורק חיכיתי לעבור למשהו אחר.גם הרופא שאני כרגע מטופלת אצלו לא הצליח להסביר לי מדוע הרופאה הראשונה התעקשה שאקח גלולות. כך שאם ממש לא נראה לך, זה לא חתונה קטולית. לפחות תרגישי שאת לוקחת אחריות על החיים.