חדשה כאן הרבה שאלות,תודה מראש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בת 30, לפני כמה חודשים אני ובן זוגי החלטנו להפסיק להשתמש בהגנה ולנסות...
    אני סובלת מקרישיות יתר ולכן לא יכולה להשתמש בגלולות .
    עשיתי בדיקות דם הורמונליות והכל נראה בסדר חוץ ממחסור בויטמין D והתחלתי ליטול את הויטמין.
    אני קראתי המון לגבי הביוץ ואפילו עשיתי מעקב זקיקים אבל בביוץ האחרון מסיבות שלא בשליטתי לא הייתה אפשרות... עד כמה מדוייקים המחשבונים? בחצי שנה האחרונה כשבוע עד 4 ימים לני הוסת מתחיל אצלי דימום דמוי הפרשות חומות (סליחה על התיאור) אז ממתי להתחיל ספירה? האם מההפרשה או רק מדימום ממש?

שאלה נוספת, האם יש כאן אולי בנות שנוטלות כדורי הרגעה? דיברתי עם המוקד הטלפוני ייעוץ תרופתי (היחידה לפרמקולוגיה וטוקסיקולוגיה) בנושא הזה ואמרו לי להפסיק מיידית ליטול לוריוון (תרופת הרגעה קלה יחסית) אני משתמשת תרופה זו כבר כמה שנים וכבר כמה חודשים שהפסקתי ומאוד קשה לי להתמודד עם הנפש ללא העזרה הזאת...

כאן המקום להודות שאין לי בכלל עם מי להתייעץ ואני מאוד אודה לכן על כל עזרה עצה ועוד....
    בהצלחה לכולנו !!!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    מחשבוני הביוץ מדויקים כאשר המחזור סדיר. הביוץ יגיע 14 ימים לפני המחזור הבא.
    אם המחזור לא סדיר לוקחים ממוצע של שלושה חודשים אחרונים ומחלקים בשלוש.
    בקיום יחסים 3-4 ימים לפני הביוץ ואחריו אמורה לכסות על כל התקופה הפורייה.
    לגבי המחזור הוא מתחיל בדימום ולא בהפרשות החומות.
    שיהיה לך בהצלחה!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה