כמה חשובה הערכת משקל לפני לידה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי מחר תור להערכת משקל..
    בחמישי הייתי אצל רופא נשים שבדק דופק וכמות מי שפיר והכל בסדר.. אני לא אהיה אצלו שוב לפני הלידה.
    עשיתי הערכת משקל לפני חודש שהייתה תקינה..
    אני אמורה ללדת ב24 לחודש.
    השאלה- האם זה ממש חשוב ללכת מחר להערכת משקל או לא?
    אני צריכה למצוא פתרונות ל3 ילדים (יעני בייביסיטר) וזה עולה לי הון מיותר.. אין לי מישהו שישמור עליהם ונראה לי סתם בזבוז כסף..
    ניסיתי לדחות את התור ולא הצלחתי,
    חשבתי לחכות לשבוע 39 ולגשת למיון בתרוץ כלשהו- ושם כבר יעשו הערכת משקל לפני לידה..

מה אתן אומרות?

[
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
1 תגובות
עמוד 1
  • היי מותק! שיהיה בהצלחה! :)
    לא יודעת אם התשובה שלי עוד רלוונטית אבל אם יש לך 3 ילדים בבית את אמורה לדעת שזה חשוב..
    כדאי לבדוק שהעובר לא גדול מידי כדי לדעת אם את מגיעה ללידה רגילה או שצריך לקבוע ניתוח..
    גם חשוב המצג של העובר אבל את זה בטוח הרופא בדק...
    תגשי למיון נשים באמת באמצע שבוע - אפילו בוקר כשהילדים בבמסגרות ותתרצי משהו - הם כבר יבדקו את הגודל שלו..
    שיהיה בהצלחה ובידיים מלאות!

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה