דיייייייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה לא אמיתי ....כמה קשה עוד.... אחרי שהתחלתי אקקולמין ותכננתי את הביקור הבא ספרתי ימים תכננתי לפי הביוץ אצל הרופא הקדים לי המחזור.... אוףףףףףףףףף יש לי תור רק שבוע הבא מתפללת שיכולו להקדים לי תתור אם לא הלך י החודש הקרוב אוףףףףףףףףףף
4 תגובות
עמוד 1
  • מתי התחלת איקקלומין? ואם הרופא נתן מרשם אז למה לא להפנות גם לבדיקות דם ומעקב זקיקים על מנת לזהות את הביוץ.

יכול להיות שהאיקקלומין הקדים לך את הביוץ אבל ללא מעקב לא ניתן לדעת זאת

תבקשי תור לפוריות, בדר"כ נותנים יחסית מהר.

לפני סיבוב שני של איקקלומין צריך לעשות גם US לוודא שאין ציסטות מהטיפול הקודם

בהצלחה!

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps

• נתן לי מעקב ביום ה14 נראה זקיק 16 מ"מ וביום ה16 נאמר כי היה ביוץ והמחזור בכל זאת הקדים הכי הזוי שבעולם
    קבלתי ביום ה 25
  • כמו שאופק דין אמרה, האיקקלומין הקדים לך את הביוץ, צריך לעשות מעקב צמוד של זקיקים כדי לא לפספס..מה קרה?! איך הרופא פיספס? זה טיפול ראשון?
  • גם לי זה קרה אבל הרופא די צפה שזה יקרה כי בבדיקות דם הערך של הפרוגסטרון עלה הרבה לפני הזמן אז הסיבוב היה אבוד אבל בטיפול הבא הוא נתן לי דקפפטיל ביחד עם הגונלף כך שהדקפפטיל שמר על רמת הפרוגסטרון ( כל עוד לוקחים דקפפטיל לא מתרחש ביוץ)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה