שבוע 6 בטא 2000 וקצת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות, אני ממש חדשה כאן ואני הגעתי לכאן בעקבות חששות גדולים ביותר שאין לי יכולת לשתף אף אדם. אנחנו כבר לאחר שתי הפלות.. גילאים 40.. עברנו תהליך ivf וכעת נכנסנו להריון. הבטא לא מכפילה את עצמה ואף ירדה טיפה והמשיכה במקצת לעלות. ביצעתי אולטרסאונד.. צויין בפניי שזה יתכן הריון צעיר נמצא שק עם גבולות מאד ברורים לטענתה בגודל 5x5 ... אני לא חשה דבר... הכל שגרתי. לאחרונה מרגישה טיפה מיחושים בצד שמאל בבטן. אני ממש בחששות.. כוססת ציפורניים. חייבת לשמוע את דעתכן ואם מישהי חוותה דבר דומה. אולי אצליח להתחזק ולהתעודד. תודה.
1 תגובות
עמוד 1
  • אני חוויתי משהו קצת שונה אבל התחושה דומה .
    נשואה כבר 5 שנים,דתיה(אז ככה שכולם סופרים לי את הימים מהחתונה) ולא נכנסנו באופן טבעי,עשינו סבב ראשון של איקקלומין..לא צלח.
    גם לא השני.
    ברוך ה' בסבב הרביעי זה הצליח,3 וחצי שנים אחרי החתונה.
    המבטים,החששות והדאגה שלי ושל כולם לא נתנו לי מנוח גם אחרי שהאחות בישרה לי את התוצאות.
    חששתי מכל דבר קטן.
    אבל,בסוף הכל היה בסדר.למדתי לנשום עמוק ולשחרר קצת.
    זה קשה,אבל זה הכי חשוב!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה