שבוע 6 בטא 2000 וקצת.. חששות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי חברות, אני ממש חדשה כאן ואני הגעתי לכאן בעקבות חששות גדולים ביותר שאין לי יכולת לשתף אף אדם. אנחנו כבר לאחר שתי הפלות.. גילאים 40.. עברנו תהליך ivf וכעת נכנסנו להריון. הבטא לא מכפילה את עצמה ואף ירדה טיפה והמשיכה במקצת לעלות. ביצעתי אולטרסאונד.. צויין בפניי שזה יתכן הריון צעיר נמצא שק עם גבולות מאד ברורים לטענתה בגודל 5x5 ... אני לא חשה דבר... הכל שגרתי. לאחרונה מרגישה טיפה מיחושים בצד שמאל בבטן. אני ממש בחששות.. כוססת ציפורניים. חייבת לשמוע את דעתכן ואם מישהי חוותה דבר דומה. אולי אצליח להתחזק ולהתעודד. תודה.
5 תגובות
עמוד 1
  • היי יקירה, מדובר בהיריון צעיר ולכן כנראה את לא מרגישה בשום שינוי, יש כאלה שלא מרגישות תופעות חזקות כמו בחילות ועייפות בהיריון, וזה לא מעיד על כך שההיריון לא תקין.
    מחזיקה לך אצבעות ומחזקת אותך.
    הילדים הם גשר אל עצמנו, שנתן לנו הזמן.
    שלום חנוך { מתוך השיר "על פני האדמה" }
    "I see your ture colors shining through
    I see your true colors and that's why I love you
    So don't be afraid to let them show
    Your true colors are beautiful like a rainbow"
    (מילים מתוך השיר true colors של Cyndi Lauper )
  • תודה פלפלת, את מקסימה. כל מילה חיובית מאד מחזקת. שבוע הבא אלך לרופא... שלדעתו .. מעדכון טלפוני שמסרתי לו.. ההתפתחות לא סדירה. אין לי הרבה מה לעשות חוץ מלהמשיך בתמיכה של הפרוגסטרון... מצב מאד מתיש נפשית.
  • היי מבינ אותך זה מאוד קשה.
    תבקשי מהרופא לעשות בדיקת בטא ולאחר 48 שעות עוד אחת (כאילו שיכניס לך 2 הפניות) וככה תקבלי אינדיקציה טובה-הבטא אמורה לכפיל את עצמה מבדיק הראשונה לשניה.

מחזקת אותך ותבשרי בשורות טובות

"אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • תודה רותם. אכן מחר אבצע בדיקת בטא נוספת. כולי תקווה שיהיו בפי בשורות טובות. תודה על החיזוקים, מעריכה מאד.
  • שלום לכולכן.. ביצעתי היום בטא היא גדלה אבל ממש לא הכפילה את עצמה. גדלה ממש בקצת.. הייתי בבדיקת us ונמצא שיש שק המתאים יותר לשבוע 6 כאשר אני בשבוע 7+4. כמו כן נמצא דופק אך איטי. שוב התוצאות גורמות לי להתקף לב ואכזבה עצומה אני אמורה לבצע שוב בדיקת בטא ו us בתחילת השבוע.יש מישהי שעברה דבר דומה?
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה