שאלה אישית, אשמח לעזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני באמצע שבוע 8 של ההיריון השני (הראשון הסתיים לצערי בהפלה) ואני מרגישה רע רע רע... בחילות, סחרחורות, חולשה, כאבים, רגישות בשדיים - אתן מכירות את הנוהל.
    השאלה שלי היא מה עושים כדי מצד אחד לספק את הבעל בתקופה הקשה הזו ומצד שני לא להרגיש שאת מכריחה את עצמך? כואב לי כשאנחנו מנסים לקיים יחסי מין, כואב לי כשהוא מנסה לגעת לי בחזה, הבחילות לא גורמות לי להרגיש מאוד מושכת או מעוניינת ואני אובדת עצות. אני לא רוצה שהוא ירגיש מסכן אבל לא יודעת מה לעשות.
    אני יודעת שזה מאוד אישי אבל אשמח לכל עצה שאוכל לקבל.
    מלא תודה מראש ושבוע טוב!
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    אני ממש מבינה אותך אני באמצע שבוע 9 ומאז שגילינו על ההריון עברו כבר 5 שבועות ובזמן הזה שכבנו פעם אחת. ואני דווקא מרגישבה סדר אבל עייפה ובלי חשק לזה.
    בעלי מבין אותי ולא לוחץ. לא צריכים לעשות מה שלא רוצים :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה