חששות לפני לידה שניה- טיפים יתקבלו בברכה - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בנות, אני לפני לידה שניה. וההריון הזה היה רווי בקשיים שונים ומשונים. עכשיו בשבוע 37 כשכל הקשיים נעלמו, פתאום יש זמן להתחיל לחשוש איך בעצם מסתדרים עם שניים. אני בטוחה שהלב רחב מספיק להכיל את שניהם מבחינה נפשית ואם לא הוא בוודאי יתרחב אחרי הלידה. החששות שלי הם יותר בתחום הטכני. יש לי ילדונת בת כמעט שנתיים. קניתי לה טרמפיסט לעגלה- מקווה שתתהלב מהרעיון. ולא תקנא. הייתי רוצה לשמוע ממי שיש לה שני ילדים ויותר איך מתמודדים למשל עם איסוף מהגן או עם משחק בפארק. מה כדאי לעשות? ומה קצת פחות כדאי... כנראה שבימים הראשונים תהיה לי עזרה אבל אח"כ אני סולו. המון תודה מראש, אורית
5 תגובות
עמוד 1
דבר ראשון, מזל טוב ושיהיה בשעה טובה. גידול של ילד אחד הוא לא קל ושניים (או חמישה
מירי, וואו, חמישה את ראויה להערצה קודם כל תודה על הטיפים. יש ל י מנשא בבית עם הגדולה לא השתמשתי בו אף פעם. מדובר על מנשא קשיח של אינפנטי ואני לא כ"כ בטוחה מאיזה גיל בעצם זה מתאים יש לך אולי מושג בתור בעלת נסיון? תודה מראש, אורית
האמת היא שאני לא השתמשתי אף פעם במנשא אלא בעגלת תאומים מכיוון שהיה לי מאוד חם עם המנשא. אבל אני מכירה הרבה מאוד שהשתמשו במנשא אבל אין לי מושג איך לעזור לך בנושא.
מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
היי מירי, אם השתמשת רק בעגלת תאומים אז אני מניחה שאוכל להשתמש בעגלה הרגילה שלי בתוספת הטרמפיסט. בזמן שהיא משחקת בפארק זה בטח לא תהיה בעיה. ובדרך הביתה אם היא תקנא. ארים את הקטן בידיים/במנשא. והיא תכנס לעגלה. תודה על הכל, אורית
היי אורית...
ראשית, בשעה טובה.
אני לגמרי מסכימה עם מירי! כל הטיפים שהיא נתנה לך נהדרים.
הייתי מוסיפה ואומרת, שההכנה מאוד חשובה. כמה שנדמה לך שהנסיכה לא הכי מבינה היא מבינה וגם זוכרת... כך שבעיניי טוב להכין את הקרקע ולספר שעוד מעט אמא מביאה הביתה תינוק לספר ולהכין שהיא תהיה ילדה גדולה ותעזור ואפילו לביים סיפור לפני השינה על ילד שנולד לו אח כמובן שהכל בשפה שלה ובהתאם לגיל שלה.
אני רוצה להרגיע ולהוסיף, שכרגע זה נראה מלחיץ ובלתי נודע את לא רואה את עצמך מסתדרת עם הקטנה ובייבי קטן ביחד אבל ברגע האמת, את תגלי כוחות שיפרצו ממך החוצה אני ברגע שנולדה תהל שלי, וכמה שחששתי איך אסתדר ומה יהיה גיליתי את עצמי מחדש - ופשוט הופתעתי לגלות כמה כיף היה
הכי חשוב, לזרום ולנשום, עם הזמן והשיגרה הכל יסתדר ואנחנו תמיד פה