היי בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שבוע 25 ויומיים
    יש לי כמה שאלות
    מה אתן אומרות חיסון נגד שעלת כדאי לעשות או לא מבולבלת ....לחלוטין.
    והעמסת סוכר של 50 ג יצאה לי 189 זה המוווןןןןן אין לי סכרתיים במשפחה וזה הלחיץ אותי עושה העמסה של 100 ג ביום ראשון מקווה לטוב.
    מישהי עברה סוכר גבוה מה מומלץ לעשות ?
2 תגובות
עמוד 1
  • יש נוהל חדש בקופות החולים היום שממליצים לכל ההריוניות לעשות חיסון שעלת בין שבעו 27 ל36, הנוהל נכנס ב15.2 והיום עושים את החיסון דרך הקופה, בעבר היית צריכה ללכת למשרד הבריאות ולעשות.
    הנוהל נכנס עקב 2 ילודים שנפטרו (לא עלינו) משעלת לאחרונה ממש... אז אני ממליצה.
    עשיתי לפני יומיים ואין לי תופעות לוואי פשוט הכאב הרגיל ביד לאחר חיסון...
  • היי,
    אין לי תשובה לגבי השעלת,
    לגבי הסוכר - אם באמת ההעמסה של ה-100 תצא לא תקינה כדאי לפנות לדיאטנית בהקדם כדי שתסביר לך איך לאכול כדי שרמות הסוכר יתאזנו. מנסיון, זה ממש לא נורא כמו שזה נשמע.
    אני כל ההריון משתדלת לשמור על הדיאטה לפי הנחיות הדיאטנית וזה מספיק כדי לאזן את הסוכר.
    בהצלחה, תעדכני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה