אבודה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לעזרה/הצעות

אני בשבוע 16 ולפני כמה ימים פוטרתי מהעבודה שלי ..המעסיק ידע על ידע על ההריון שלי וטען שזה בגלל סיבה אחרת .
    אחרי שדיברתי איתו ואמרתי לו שזה לא חוקי לפטר אותי בלי אישור של משרד התמ״ת הוא החליט להוציא לי מכתב של שהיית פיטורין שאומר שהוא מחזיר אותי לעבוד עד שיקבל אישור ממשרד התמ״ת לפטר אותי.
    אתמול קרובי משפחה שלי שהם במקרה גם חברים שלו החליטו לדבר והוא הסכים לקבל אותי בחזרה לעבודה עד ללידה .

אני אתמול היית אצל עו״ד בשביל לבדוק את האופציה שלי לתבוע ומסתבר שיש לי סיכוי כן לקבל פיצויים וכו׳ .
    הבעיה היא שאני לא יודעת אם כדי לי להיכנס ל״מלחמה״ של בתי משפט או לחזור לעבוד במקום לא רצוי ומאוד לא נעים עד ללידה?

אשמח לכל עזרה או ייעוץ
2 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי באותו מקום בהריון השני שלי.
    עבדתי כממלאת מקום, נכנסתי להריון ואז מילוי המקום שלי הסתיים וכבר הייתי בערך בחודש רביעי.
    למרות שזה היה מילוי מקום לא היה כתוב בשום מקום בחוזה שלי שזו עבודה זמנית ויכולתי לתבוע אותם ולחייב אותם להמשיך להעסיק אותי עד ללידה.
    החלטתי שעדיף לי לעזוב וזהו, לא היו לי כוחות להלחם והחלטתי לשמור את הכוחות שלי לילדי ולמשפחתי.
    חתמתי אבטלה כמה שהייתי זכאית ולאחר שהסתיימו ימי האבטלה שלי הייתי בשבוע 31 וביקשתי חופשת לידה מוקדמת וכך שרדנו כלכלית עד לאחר החל"ד שאז מצאתי עבודה חדשה ב"ה.
    אני חושבת שלא כדאי להלחם ולעבוד במקום שלא רוצים אותך מלכתחילה.
    בבית המשפט אכן הרבה פעמים נוטים לטובת האישה, במיוחד אם היא מפוטרת בהריון כי זו לא בעיה למעסיק למצוא סיבה אחרת לפיטורין.
    ההחלטה היא שלך אבל אני חושבת שלא כדאי להלחם, זה עלול לקחת זמן וכוחות רבים מאוד.

מירי, אמא לחמישה מדהימים!!!
  • בהריון השני שלי, ברגע שסיפרתי למעביד שאני בהריון (בשבוע 15 אם אני לא טועה)
    הוא התחיל ממש להתנכל לי. צעק עלי, העיר לי על שטויות וכדומה.
    ממש סבלתי ממנו - וזה היה ברור שהוא ממש כעס שנכנסתי להריון
    בסופו של דבר בתחילת שמיני התפטרתי- סיכמתי איתו שהוא נותן לי מכתב פיטורין ואני לא תובעת אותו.
    העדפתי לשבת בבית בלי להרוויח שקל ולא לבוא כל בוקר ולסבול.
    ביטוח לאומי אישרו לי אבטלה - למרות שלא הגיע לי לפי החוק, וקיבלתי דמי חופשת לידה ושרדנו.
    אח"כ מצאתי מקום עבודה עם בוס מקסים ואנשים מקסימים שממש פירגנו לי בהריון השלישי, ודאגו לי ואהבו אותי והעריכו אותי וכשחזרתי מחופשת הלידה אפילו הציעו לי קידום, אבל בדיוק עברתי דירה.
    היום אני עובדת שנה בלבד במקום עבודה עם אנשים מקסימים ומפרגנים, אני שוב בהריון (הפעם לא מתוכנן..) והם פשוט מקסימים אלי ונחמדים ודואגים לי ומתרגשים מההריון אפילו יותר ממני! אז דעי לך שיש מקומות עבודה שבהם מפרגנים לאמהות.

בקיצור אני ממליצה לך לא להישאר במקום שבו את לא רצוייה.

בהצלחה!

[
    [url=http://www.thebump.com/?utm_source=ticker&utm_medium=UBB&utm_campaign=tickers]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה