מתי הביוץ שלי? הערכים לא ברןרים לי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, יש לי שחלות פוליציסטיות ואנחנו שנה מנסים כבר. מחזור לא סדיר. התחלתי חודש שעבר איקוקלמיד ועשיתי 2 בדיקות דם. בראשונה לאחר 13 יום מהמחזור, ערכים: אסטרודיל 639. LH 39 והפרוגסטרון 1.96. עכשיו לאחר 21 יום מהמחזור- אסטרודיל 335. Lh 35. ופרוגסטרון- 13.5. שורה תחתונה מתי הביוץ? מתי לשכב? חחחח. אשמח לעזרתכן בנות
2 תגובות
עמוד 1
  • היי, אני לא מבינה האמת בבדיקות דם אז אין לי תשובה לזה.
    אבל, מה עם מעקב זקיקים? אם תעשי מעקב זקיקים תוכלי לדעת מתי צפוי הביוץ לפי גודל הזקיקים.
    שילוב של מעקב זקיקים עם בדיקות דם יתן לך תוצאות ממש טובות.
    בנוסף, יש את המקלוני ביוץ, אצלי הם מנבאים במדויק יום לפני הביוץ או בביוץ.
  • כבר ניסיתי את המקלות... ובאמת כשנראו תוצאות חיוביות עשינו באותו יום ויומיים אחרי שוב... וכלום
    לפני שנה בדיוק הפסקתי גלולות נגד הריון שלקחתי במשך 14 שנה רצוף... אולי זה לוקח זמן.. לא יודעת
    אבל לפחות ב 3 חודשים אחרונים היה מחזור סדיר בלי עזרים מיוחדים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה