עשיתי בטא אתמול. יצא שלילי... כבר 44 יום מהמחזור. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביוץ נראה לי שזיהיתי ב14/2 היה פס כהה יחסית. המשכתי לבדוק עוד חמישה ימים אחר כך והוא התבהר.
    לפני 3 חודשים היה לי איחור וביום ה63 אחרי שהבטא יצאה שלילית הלכתי לרופאה שעשתה לי אולטרסאונד פנימי ואמרה שהרירית מעובה ואולי זה ביוץ מאוחר. ואם אני לא אקבל עוד שבוע אז שאני אלך לבצע שוב בדיקת דם. קיבלתי ביום ה43 לצערי.
    חודש קודם זיהיתי בוודאות ביום ה17 בערך ביוץ.
    איך זה יכול להיות שהביוץ משתנה מחודש לחודש?
    לא יודעת כבר מה לחשוב ?
    קרו מקרים שבאיחור כזה והבא שלילית אחרי כמה ימים כן היתה תשובה חיובית?
    רוצה להיות אופטימית אבל קשה!
4 תגובות
עמוד 1
  • מאוד מבינה אותך...יש לי איחור של שבוע וחצי ובדיקת הריון ביתית שלילית...אני כבר כל כך חסרת תקווה שאפילו לא הולכת לעשות בדיקת דם, פשוט מחכה שהמחזור יגיע...מייאש מאוד
  • היי
    אני חושבת שאם המחזור שלך 44 ימים הביוץ הוא מאוחר יותר כי שבועיים אחרי הביוץ המחזור אמור להגיע או בעזרת השם לא להגיע.
    תנסי לבדוק יותר זמן עם ערכת ביוץ או לקיים יחסים בטווח רחב יותר.
    שיהיה לך בהצלחה
  • רק לפני שלושה חודשים ועכשיו קיבלתי בערך אחרי 44 יום. בדרך כלל המחזור שלי מגיע כל 28-33 יום.
    לצערי היום בבוקר קיבלתי. זה התחיל בהפרשה אדומה ורודה. ואח"כ בניגוב זה היה בורדו דם לא טרי. והמשיך למחזור (לא) רגיל יחסית למה שהיה לי. יש מצב שזה דימום השתרשות אפילו שזה דם טרי?
    בכל מקרה אני אראה מה מתפתח מחר...
  • אצלי עוד יותר מוזר .....יום מחזור 41 ...זיהו לי בוודאווות ביוץ החודש כי הלכתי לרופא לבדוק שאין ציסטות ובלה בלה אחרי הפסקת גלולות....והוא בוודאות עשה אולטרסאונד ואמר שהיה ביוץ שוחררה ביצית החודש. .. אז אין מצב שאני לא יודעת אם היה ומתי היה ביוץ..אני יודעת...
    ביום ה14 היתה הכתמה והיום זה היום ה19 ואין לא מחזור ולא חיובי בבדיקה...
    ???
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה