מה זה יכול להיות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום. הסיפור שלי כזה:
    בדצמבר הפסקתי גלולות. מחזור אחד היה 41 או 2 יום ולא ידוע אם בייצתי. מחזור אחרי זה התחיל ב4.2 וב25.2 הלכתי לרופא לבדוק אם הכל תקין אחרי הפסקת גלולות מבחינת ציסטות ביוץ וזה. הכל תקין והרופא אמר שהיה שחרור ביצית ואני מבייצת. החשבתי את היום הזה ל(לכל המאוחר) יום הביוץ. 14 יום אחרי זה במקום מחזור הופיעה הכתמה דמית קטנה ומעוררת תקווה, והיום יום 20 אחרי, אין וסת ובדיקות הריון שליליות. מה זה יכול להיות? תודה
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

הכתמה דמית יכולה להופיע לעיתים בזמן הביוץ.
    אחרי 20 יום אני מניח שאת עוד לא באיחור וייתכן והווסת יגיע יותר מאוחר, ככל הנראה שבועיים אחרי היום של הביוץ.
    כך שברור שבדיקת הריון בשלב זה תהיה שלילית, פשוט עוד לא עבר מספיק זמן מהביוץ בכדי לזהות הריון

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה