חייבת לשתףףף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנותת אתן לא תאמינו
    לבעלי יש בעיה חמורה בזרע כל המדדים כמעט לקוים!!!
    לאחר שנה וחצי של ניסיונות +4 הזרעות התחלנו תהליך מעבר לIVF
    בעלי התחיל לפני כחודשיים לקחת תוסף מזון בשם ספירה , שינה את תפריט התזונה שלו לדברים הרבה יותר בריאים, שתה סירופ שקדים במשך כל יום +כפית דבש...וכו'..הפסיק לשתות לגמרי אלכוהול ומעשן פה בה..
    ו.....
    עשינו בדיקת זרע אתמול
    הריכוז תאי זרע שלו היה 2.5 מיליון ופתאום יצא תוצאה של 10 מיליון תאי זרע צריך שיהיה 15 מיליון לפחות על מנת שהריכוז יחשב תקין אבל מגמת עליה כזו זה מטורף!!!
    בנוסף התנועה שלו הייתה גרועה אחוז קטן מאוד מהזרעים שלו היו בתנועה .. והתוצאה הראתה שכל הזרעים שלו בתנועה מלאה!!!!
    הבעיה הקטנה שנותרה היא המורפולגיה שנשארה כמו שהיא 2% תאים תקינים שבנורמה אמור להיות מעל 4% תאים תקינים על מנת שהמורפוגליה תחשב כתקינה מאמינה שבעזרת השםם גם זה ישתפר עם הזמן ואולי ההריון המיוחל יבוא טבעי!!

לסיכום בנות שינוי באורח החיים של הבעל תזונה בריאה תוספי מזון למינהם והכי חשוב אמונה אמונה באלוהים שיושב למעלה ומנתב את הכל בצורה הכי טובה שיכולה להיות וכמובן אמונה בעצמכם הרבה רוגע נפשי לא להיכנס ללחץ לא לחשוב על זה ואתן תראו נפלאות...

מאחלת לכולנו בהצלחההה :)
13 תגובות
עמוד 1
  • היי בייבי,
    אל תלחצי לבעלי יש בעיית זרע בין החמורות שיש הוא נחשב כמעט עקר, בבדיקת זרע נמצאו אצלו תאי זרע בודדים שאמורים להיות מיליונים!!!
    אבל ברוך השם עשינו הפרייה ומצאו 15 תאי זרע בלבד!!!! ולמזלנו 6 ביציות הופרו.
    אז כל בעיה של זרע נפתרת בהפריה אין מה לדאוג בעזרת השם מחכה ליום שני לראות אם ההפריה הצליחה....
    יהיה בסדר לחשוב טוב יהיה טוב ??
  • גם לבעלי יש בעיה קשה במורפולוגיה
    ולכן ביום של שאיבת הביציות הוא הלך למכון של פרופסור ברטוב כדי לבצע מיון טוב יותר של הזרעים ומצאו 13 במורפולוגיה טובה ותנועה טובה
    אז אפשר לקחת גם את האפשרות הזאת בחשבון
    זה אומנם לא זול בכלל, אבל נראה לי שווה..........
    (זה הצליח בפעם הראשונה...)
    בהצלחה!
  • בייבי איזה חדשות טובות!! כל הכבוד לבעלך על ההתמדה
    מחזיקה לך אצבעות
    גם אני מתחילה IVF ראשון בקרוב , מדדים די דומים גם לבעלי
    בע"ה ניהיה בסוף בהריון יחד
  • בייבי שמחתי לקרוא!!! :)
    אז מה אתם עושים בינתיים מחכים או מתחילים?
  • תראי כל התהליך הזה הוא ממש לא זול אני בחרתי בגלל המצב הקשה גם לעשות באופן פרטי הכל!! אבל העדפתי ככה מאשר לבזבז זמן יקר בבית חולים
    בכל אופן אני בטוחה שבסוף זה ישתלם לכולנו ואמן שזה יצליח והכל יהיה בסדר ??????
  • חששני 1 תודה רבה מאמי וכן יש סיכוי גבוה מאוד שנהיה בהריון ביחד :)
    רותם אני כנראה יעשה עוד הזרעה אחת כי במילא אני מחכה לתוצאות של הבדיקות לקראת הivf במידה ולא הצליחה אני בדרך להפריות בכל מקרה..
    einavla זה רעיון מעולה !!מה המס' טלפון של המרפאה שלו ?? אני אקח את ההצעה שלך..
    תותי פרוטי27 תודה רבה על העידוד והלוואי נשמע ממך בשורות טובות!!

בהצלחה לכולנו ושההריון המיוחל יגיע במהרה ובדרך הקלה ביותר אמן!!!
  • בייבי שיהיה לך המון בהצלחה!!!

וכמובן דרך קלה וטובה לכולנו בנות :)
  • בייבי, מדהים!!
    איך אני שמחה לשמוע.
    בעבר סיפרתי לך שגם אצלנו כשבעלי עשה שינוי בתזונה זה עזר.
    חשוב מאוד שהוא יתמיד!
    כשבעלי התחיל להזניח הספירה שוב ירדה.
    שיהיה בהצלחה!
  • בייבי,
    יש לי כמה שאלות.
    תוך כמה זמן מתחילת השימוש ראיתם תוצאות?
    האם הוא הרגיש תופעות לוואי?
    ואיפה קנית את הכדורים?

• וואו בייבי!!! איזה מדהים!!! מקווה מאוד לשמוע ממך בשורות טובות בקרוב מאוד. ותעמדי לבעלך על הראש שיתמיד עם התזונה!
  • הייי H28
    התוצאה השתפרה תוך חודש וקצת מתחיל
    השם של הכדורים זה ספירה ואת יכולה להשיג אותם בסופר פראם.

soshi תודה רבה!!!
    אני כרגע בתהליך של ההמתנה לתוצאות של הבדיקות על מנת שיקבעו לי פרוטקול....על הדרך אני יעשה הזרעה נוספת וינסה את מזלי בכל מקרה אני בדרך להפריות מה שלא יהיה...
  • הי בייבי555
    אני ברוך השם בהריון עכשיו, אבל זה קרה אחרי טיפולים של כמה שנים.
    לבעלי אומנם לא הייתה שום בעיה בזרע, ובכל זאת ההריון לא נקלט כמה שנים. עשיתי הזרעה אחת שלא צלחה, ובהזרעה השניה היו קצת פחות מ10 מיליון תאים. ומזה נקלטתי להריון !! ככה שזה לא תמיד נכון שחייבים לפחות 15 מליון תאים. תהיי רגועה, גם פחות מעשר מספיק.. בעצם כל שצריך הוא זרעון אחד שיפרה את הביצית הבשלה. מאחלת לך שבקרוב תגלי שגם את בהריון. וכל הכבוד לבעלך על שינוי אורך החיים..
  • Shely25 תודה רבה על העידוד.. ואין ספק שמספיק זרעון אחד שיעשה את העבודה.. מחכה ליום המיוחל !!
    שיהיה לך המשך הריון קל ותקין :)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה