המלצות לתזונה וקפה בזמן טיפולי פוריות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש דברים שכדאי או לא כדאי לאכול?
    כמה קפה מותר לשתות? אני שותה 2 נס או הפוך ביום זה הרבה?
    אשמח לשמוע עצות

שבת שלום לכולכן [
8 תגובות
עמוד 1
  • היי, בהמלצת תזונאית של רפואה משלימה אני הפסקתי לגמרי עם קפה.
    רצוי להמעיט במוצרי חלב.
    חלב זה מוצר גדילה, ובשלב זה אנחנו לא רוצות לגדול אלא להתחזק.
    אז עדיף קפה שחור אם את חייבת.
    לאכול אוכל מבושל, שיהיה חם בבטן. מרקים, ותבשילים בריאים.
    בהצלחה!
  • היי, תודה מותק ! אני יודעת שלפי הרפואה הסינית לא מומלץ מוצרי חלב. אנסה להפחית...
    אבל קפה זה קשה

בנות עוד עצות? כמה קפה אתן שותות? מה כדאי לאכול?
  • בנות שכחתן אותי? :((
    למישהי עוד מעניין כל עניין התזונה, קפה, שמירה על משקל ולאכול בריא כדי להצליח? אני בטוחה שיש לתזונה חלק בהצלחה ובטח בהרגשה.
    מחכה לשמוע מכן
  • היי רותם לגבי קפה אני לא חושבת שצריך לחשוש יותר מידי..2 כוסות ביום לפי דעתי זה בסדר
    מה שכן תזונה בריאה חשוב שתשמרי כי במהלך הטיפולים מתנפחים..
    אני סובלת מעודף משקל בשנה האחרונה העלתי המון במשקל עכשיו אני בדיאטה כאסח ירדתי כבר 2 קילו אני חושבת שזה מצוין להתחיל את ההפריות במשקל מאוזן...כי גם יעזור יותר לקליטה של ההריון..

בהצלחההה ובשורות טובות
  • רותמי גם אני כמוך מטד מאמינה בתזונה, להגביר באגוזים, שקדים, קטניות כמו עדשים, קינואה, בורגול
    להמעיט בקופאין.לעשות הליכות. להמעיט במוצרי חלב. וכמובן ירקות ופירות בצבעים שונים וכמה שיותר.
    בגדול כמה שיותר מזון טבעי ולא מתועש מקופסאות עושה תעבודה בהצלחההה
  • רותמי גם אני כמוך מטד מאמינה בתזונה, להגביר באגוזים, שקדים, קטניות כמו עדשים, קינואה, בורגול
    להמעיט בקופאין.לעשות הליכות. להמעיט במוצרי חלב. וכמובן ירקות ופירות בצבעים שונים וכמה שיותר.
    בגדול כמה שיותר מזון טבעי ולא מתועש מקופסאות עושה תעבודה בהצלחההה
  • תודה מותק! !!!
  • היי
    לגבי קפה אין בעיה עם 2 כוסות
    צריך להקפיד על מזון ללא סיכון של זיהום חיידקי/טוקסופלזמה - פירות וירקות שטופים טוב עם סבון, בשר וביצים מבושלים היטב, לא לאכול במקומות שאת לא יודעת מה מידת ההיגייינה שם
    להימנע מממתיקים מלאכותיים
    בהצלחה !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה