היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הייי בנותתת, הבנתי שבפוטקול ארוך יש סיכון לגירוי יתר יש סיבה לחשוש? (לא סתם קוראים לי חששני ;) אפשר לעשות משהו כדי למנוע? עד כמה הגוף משתבש באותה תקופה? כמה עולים במשקל? תודה לעונותת וברור שהכל מתגמד למען המטרה
8 תגובות
עמוד 1
היי יקירה,
אני עשיתי כמה פרוקטוקולים קצרים, ואחד ארוך שהביא לי את ההריון המיוחל. בפרוטוקול הארוך מתחילים את התהליך ביום ה-21 למחזור, מתיחילם גירוי עדין של השחלות, מקבלים מחזור ואז ממשיכים כמו בפרוטוקול הקצר. אמנם יש סיכוי לגירוי יתר אבל את בהשגחה צמודה למשך כל התקופה...כמה משמינים? אין לי מושג...
תודה על התגובה שושי שמחה בשבילך היום קיבלנו תוצאות של עוד בדיקת זרע, מורפולוגיה0% ! כבר בדיקה שנייה שמורפולוגיה תקינה 0%...... 3.3 מילון זרעונים... סיכוי ההצלחה בהפריה עדין טובים נכון?? מה הייתה הבעיה אצלכם?
שושי מזל טוב!!! אשמח שתרשמי אם עלית מההורמונים או שאכלת יותר? אני בלחץ מהעניין של להשמין ואם הרגשת הבדל בין פרוטוקול ארוך לקצר? תודה :))
חששני1 - אני לא מבינה גדולה בזרע האמת...אבל תזכרי תמיד שצריך זרעון 1 בלבד לנס המיוחל. ב-IVF כשיש בעית זרע הם לא לוקחים סיכונים והם בעצמם מפרים את הביצית, מזריקים את הזרע לביצית. אם אין בעית זרע כמו שהיתה אצלי, שמים 2 מבחנות באחת מפרים את הביציות ובשניה נותנים לתהליך להתרחש לבד...אם נוצרים עוברים הם לא יגידו לך מאיזו מבחנה
חששני 1 מה שלומך? אל תדאגי לגבי הבעיה בזרע.. גם לבעלי הנתונים הם די דומים אומנם טיפה יותר גבוהים אבל עדין הזרע נחשב נמוך... ההפריה עוקפת את הבעיה בזרע !! הכל תלוי באיכות של העוברים.. אני מקווה שילך לך מהר וקליל
תודה בייבייי ושושי ;)
אני גם חושבת ללכת לנטרופית שתתאים לבעלי תפריט לשיפור המדדים לחודש וחצי הקרוב וגם לי . כל דבר שיוכל לעזור להקלט בפעם הראשונה בייבע קראתי גם על הכדור ששאלת , מוניפור נשמע טוב לפי מה שכתוב באנטרנט.
תודה בייבייי ושושי ;)
אני גם חושבת ללכת לנטרופית שתתאים לבעלי תפריט לשיפור המדדים לחודש וחצי הקרוב וגם לי . כל דבר שיוכל לעזור להקלט בפעם הראשונה בייבע קראתי גם על הכדור ששאלת , מוניפור נשמע טוב לפי מה שכתוב באנטרנט.
תודה בייבייי ושושי ;)