האם אני בהריון? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אני באיחור של 6 ימים. מחזור אחרון הופיע ב16 לפברואר וזמן הביוץ שלי היה בין 3-4 למרץ ובדיוק בתאריכים האלה קיימתי עם בן זוגי יחסים שאחת מהן הייתה עם חדירה ללא קונדום או אמצעי מניעה כלשהן (אני נקייה מגלולות כמעט שנה) חשוב לי לי לציין שהוא לא ״גמר״ בתוכי אבל רוב הפעילות הייתה בלי אמצעים. עשיתי בדיקה ביתית בבוקר לפני יומיים והתוצאה הייתה שלילית תוך כדי שאני לוקחת כדורים שעשויים מחמוציות כי אני חוששת שיש לי פטרת וגינאלית. האם זה יכול השפיע על הבדיקת הריון? מנגד אני גם מרגישה נפוחה, תכיפות רבה של שתן, עייפות וגם צריבה במהלך השתן בגלל הפטרת.
    מה אני צריכה לעשות והאם יש סיכוי של הריון?

Yamit
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אם בדיקת ההריון נעשתה כמו שצריך אז זה אומר שאת לא בהריון
    מציע לחזור על הבדיקה או לעשותה כבדיקת דם אצל הרופא שלך
    במידה ושלילי ועדיין יש איחור גשי לרופא שלך להבדק
    חמוציות אינן משפיעות על הבדיקה

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה