בהריון ראשון בשבוע תשעי אחרי ארבע שנות ציפייה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי לכולן, אני חשה כאן. אחרי ארבע שנים של טיפולים וציפייה מטורפת וכמיה להריון זה קרה סוף סוף. בעבר הייתי נכנסת כאן לפורום ורק קוטת ושואבת כוחות מכל מיני תגובות ושירשורים. ברוך השם הצלחתי גם אני להקלט להריון, עדיין מנסה לעכל!! אבל העניין הוא, שאני כל הזמן בחרדות ולא מסוגלת לחכות שיעברו השלושה חודשים הראשונים כבר, כדי לדעת שעברתי את התקופה שבה מתרחשות רוב ההפלות. מה עושים? איך נרגעים? עשיתי היום אימון כושר עם המאמנת האישית שלי (שמעודכנת לגבי ההריון אגב) התאמנתי שעה בעיקר על שרירי הרגליים והישבן. האם זה בסדר? לא מאמץ גדול מידי בהריון? אני כם המון עצבנית והקצב לב שלי עולה לדופק מהיר מהעצבים שלי, ואז אני פוחדת שאני מזיקה להריון. טוב העמסתי פה מידי בשביל הודעה ראשונה שאני כותבת. חחח מקווה ממש לקבל תגובות. בתקווה שבאמת האתר עדיין פעיל ולא רק מכיל שירשורים ישנים.
10 תגובות
עמוד 1
  • היי,

קודם כל מזל טוב!!!!
  • הי לך !!
    איזה תגובה כייפית ומשקיעה כתבת לי.
    ממש הרגעת אותי, קמתי בבוקר נורא תפוסה מהאימון אתמול, מצד שני אני יודעת בוודאות שהמדריכת כושר שלי הורידה איתה הילוך משמעותי ממה שפעם עבדנו עליו. עכשיו אני בעיקר מתרכזת בשרירי הישבן, שלא יאבד את הפורפורציות במהלך ההריון, ;)
    לגבי המכשיר הזה שכתבת עליו שאפשר לשמוע דופק דרכו, זה מכשיר בטוח לשימוש? כמה עולה דבר כזה?
  • היי ברוכה הבאה קודם כל ....
    לשאלתך איך פחות דואגים? עושים דברים אחרים, חושבים על דברים אחרים עד הבדיקה הבאה.
    באמת אם את רוצה תגשי לרופא שירגיע אותך.....
    מאחלת לך (וגם לי חחחחח - שבוע 6+0) הריון קל תקין ומשעמם!!!!!!!
  • מסתבר שהחרדה היא חלק מההריון הראשון בפרט אחרי כמה שנים של ציפיה. נכנסתי להריון אחרי הזרעה שניה. היה קצת יאוש אבל בסוף זה נקלט !!
    כזה כייף שיש אופציה לשתף ולדבר על זה. כי בנתיים בעלי ואמא שלי הם השותפים היחידים לסוד ההריון שלי. החלטנו לחכות עד סוף הסימסור הראשון עד שאנחנו משתפים את שאר המכרים שלנו. רק כדי לוודא שהכל תקין ובסדר.
    קראתי שרוב ההפלות הטבעיות מתרחשות עד השבוע השמיני להריון, ככה שאם אני בתשיעי+יום. אפשר להיות יותר רגועה..
  • היי
    המון מזל טוב ובשעה טובה
    אני גם עברתי טיפולים במשך שנתיים ולפני זה ניסינו טבעי 4 שנים ללא שום הצלחה.
    אבל אחרי הטיפולים הצלחנו אני כרגע שבוע 28
    גם חרדות דאגות אבל שוב תנסי להרגע בעזרת ה' הכל יהיה בסדר אני עד עכשיו מחרדות כש יש אינטרנט ואת מתחילה לראות ולשמוע כל מיני דברים זה נכנס מהר מאוד לראש במיוחד כש זה הריון שמחכים לו הרבה זמן
    אני הייתי רצה כל פעם לשירותים לבדוק שהכל תקין כי היו כאבים של מתיחת רחם אז תנוחי תנסי להעסיק אותך בעוד דברים לא אנחם אותך שזה יעבור אבל כל דבר יש רופא ואחיות שאת יכולה לגשת ותמיד לבדוק.
    שיהיה לך המוןןן בהצלחהההה
    תהני ;)
  • תודה רבה לך על התגובה. מרגיש נחמד לקרוא שאני לא החרדתית היחידה ושזה נורמלי להרגיש בחרדות.
    עכשיו אני בשבוע 10 ויומיים, ובכמה ימים האחרונים אני מרגישה את מה שתיארת, תחושה של לפני מחזור בגב התחתון ובבטן. אני שמחה לשמוע שזה סך הכל רצועות הרחם המתרחבת.
    מקווה להצליח להרגע, לצערי לנוח אין כל כך זמן, עם עבודה ועם ערב פסח ונקיונות. מקווה שאני לא מעמיסה יותר מידי על עצמי. רק נישאר להתפלל ולקוות שהכל יעבור בשלום, ושיוולד תינוק בריא. ושוב, ממש תודה על התגובות, כל כך מעודד וכייף לשתף ולקבל שיתוף.
  • היי,
    הרבה מזל טוב! שיעבור בשלום!! אני כל כך שמחה שנכנסתי וראיתי את ההודעה שלך.
    גם אני חדשה פה וזו הודעתי הראשונה.
    אחרי 5 שנים של טיפולים וציפייה בעזרת השם אני בשבוע 6+6 ומרגישה הרבה התרגשות ולחץ. בנוסף לכך- במשך שבועיים יש לי גם דימומים קלים מידי בוקר אז עד תחילת השבוע (בו ראינו דופק) ההמתנה הייתה מורטת עצבים.
    מצד אחד אני כבר מתה לספר על זה.. לדבר עם חברים ובני משפחה שמצפים לזה עבורי. מצד שני חוששת מאוד ומעדיפה לחכות לסיומו של השליש הראשון.
    איך אדע מה נכון לעשות???
    נחמד שיש את הפורום הזה לפרוק קצת ולהוציא את מה שעל הלב...

sansan
  • הי sivanaz
    דבר ראשון, מזל טוב!!
    אין אושר יותר גדול מהריון לאחר ציפייה של כמה שנים. אני מאוד שמחה בשבילך, ומאחלת לך שההריון ימשיך תקין , בריא וקל.
    הפחדים שלך כל כך טבעיים, אני כבר בשבוע 10+יומיים. וגם לא מסוגלת לחכות שיעבור הזמן. אבל לחץ באמת לא מועיל, אז תנסי לקחת נשימה עמוקה, להנות מהאושר ומהתקופה היפה הזאת של ההריון הראשון. (זה הריון ראשון כן ?! חח) אני אישית כדי להפיג מעט את המתח החלטתי להשקיע את כולי בשמירה על ההריון, אני עושה פעילות גופנית מתונה, אוכלת בריא, קניתי לי כמה ספרים על הריון ולידה, וזה מעביר את הזמן בצורה נחמדה יותר.
    לגבי המשפחה, אני אישית סיפרתי לאמא, ולחברה הקרובה, וזה עזר להתמודד עם הקושי של הלהסתיר. אבל שתדעי, שעם הזמן יוקל לך, ודווקא תהני לשמור את ״הסוד״ הזה רק בינך ובין בן הזוג שלך. זה תחושה אתגרית. מקווה שהועלתי. והמון בהצלחה בהמשך הדרך. אם תצטרכי התייעצות, אני כאן :)
  • תודה רבה שלי.
    עצם השיח והתחושות הדומות כבר מועילות מאוד.
    לשאלתך.. כן, זה הריון ראשון. והאמת שכבר שיתפנו כמה בני משפחה מאוד קרובים וגם טיפה חברים. כאלה שבאמת יהיו כאן בשבילנו לא משנה מה...
    אני באמת משתדלת לשמור על רוגע כמה שאפשר ולפעמים זה אפילו מצליח...
    לוקחת את עצתך לאיזון בתזונה ובפעילות גופנית.
    שיהיה לנו בהצלחה

sansan
  • קודם כל מזל טוב לכולן..
    ולגבי להירגע, לא רק בהריון ראשון.. אני בהריון שני ואני חרדתית בצורה טיפשה!!
    משתדלת להירגע, לחשוב על דברים אחרים ולעשות דברים אחרים.
    לגבי הדופלר ששאלת לפי דעתי בשלב שלך זה מוקדם עדין את לא תצליחי לשמוע.. ויש חברות שמשכירות את זה לפי חודשים..

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה