בטא מדאיגה מאד.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,
    עשיתי אתמול בדיקת דם וקיבלתי תוצאה של עשרים ושבע.
    לא ידעתי אם לשמוח או להיות עצובה.
    זה נראה נמוך. מה הסיכוי שזה יכפיל את עצמו ? האם מישהי נתקלה בבטא כזאת? מה קרה עם זה בסוף?

9 תגובות
עמוד 1
  • זה אכן נמוך, אבל בדיקה אחת לא אומרת כלום, אולי נבדקת מוקדם מדיי, גשי בעוד יומיים לבדיקה נוספת.
    יתכן שתצטרכי 2 בדיקות נוספות

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
  • היי
    תלוי מתי עשית את הבדיקה הרי בטא מתחילה לעלות מאפס.
    אם עשית יום יומיים לפני האיחור זה בסדר.
    בכל מקרה תעשי שוב לבדוק הכפלה.
    בהצלחה
  • היי
    תלוי מתי עשית את הבדיקה הרי בטא מתחילה לעלות מאפס.
    אם עשית יום יומיים לפני האיחור זה בסדר.
    בכל מקרה תעשי שוב לבדוק הכפלה.
    בהצלחה
  • עשיתי אותה ביום האיחור עצמו, בבוקר.
  • אני בהריון הקודם עשיתי יום לפני האיחור היה לי 40
    מציעה לך לחכות שבוע ולעשות שוב
  • בבוקר שעשיתי בטא ויצא עשרים ושבע עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה שלילית. היום בבוקר עשיתי וכבר יש קו חלש. זה סימן טוב? זה אומר שהבא גדלה?
  • מעדכנת שעשיתי היום בדיקה חוזרת אחרי שבוע ובטא של 27 הפכה לבטא של 832... התרגשות גדולה!!!
  • מזל טוב! שיעבור בשלום בקלות!
    מתוך סקרנות, כמה איחור היה לך כשקיבלת בטא 27 ובדיקה ביתית שלילית? כמה איחור בקריאה השניה?
  • בבטא 27 היה לי איחור של יום. עם כאבי מחזור חזקים שחשבתי שאני סתם מפגרת שהלכתי להיבדק... בבטא השניה הייתה בדיוק שבוע אחר כך. שבוע איחור
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה