שמירת הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

רציתי לשאול אותכן מי מכן קיבלה שמירת הריון בעיקר מתעניינת במה הייתה הסיבה לשמירה, באיזה חודש יצאתן לשמירה, האם התהליך מול ביטוח לאומי היה קשה, והאם נדרשתם להציג מסמכים נוספים מעבר לטופס שמקבלים מהרופא המטפל.

אני שואלת את השאלה מכיוון שאני עובדת בעבודה שלא ממש מתעניינת בשלומן של הנשים ההרות ורק מחפשות לעשות את החיים יותר קשים.
    הרופאה שלי אמרה לי שתביא לי את האישור שאני צריכה ושרק אגיד לה מתי אז אני רק רוצה לדעת מה הייתה הסיבה הכי קלה לקבלת שמירת הריון כי אני לא רוצה לצאת מהעבודה ואז בסוף לא לקבל גמלה וגם לא דמי לידה.

אודה לכן על העזרה וייעוץ.
1 תגובות
עמוד 1
  • היי
    ממה שאני יודעת מכתב מרופאה לא מספיק
    את צריכה להגיש את הכל לרופא תעסוקתי ורק הוא מקבל החלטה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה