.גמילה מחיתולים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות :)
    התחלתי עם ליאם שלי(2.3) גמילה מחיתולים.
    רוצה עצות וטיפים מכן בשביל לעשות את זה בצורה הטובה ביותר

5 תגובות
עמוד 1
  • וואו כמה תגובות
    לא מצליחה לעקוב

• היי :)
    נראה לי פשוט כי זה לא הפורום המתאים........ :)

בעיקרון מניסיון שלי עם גמילה - את חייבת לזהות האם הילד מוכן לגמילה או לא.
    כשהילדה שלי היתה בת שנה וחצי ניסינו (היה קיץ), ובמשך הרבה חודשים היא פשוט היתה יושבת בסיר ולא היה קורה דבר. היתה הולכת בלי טיטולים וכל הזמן מפספסת. עד שהבנתי.... ולקח לי זמן להבין שהיא פשוט עוד לא מוכנה לזה. החזרנו טיטולים, ובאביב הבא, כשהיתה בת שנתיים+ ניסינו שוב, ותוך שבוע של פספוסים וניסיונות היא כבר נגמלה.
    כמה טיפים:
    -בפספוסים, לא להביע אכזבה או כעס. ההפך לעודד שזה לא נורא, ופעם הבא יהיה טוב יותר.
    -כשלא מפספס, לחגוג איתו את הניצחונות.
    אם לא מביע שיתוף פעולה בישיבה באסלה/בסיר, לתת לו משהו שהוא אוהב להתעסק בו - ספר, משחק..
    -והכי חשוב, לגמול גם בלילה במקביל לגמילת יום. זאת אומרת, להפסיק לגמרי עם הטיטולים, ולא לבלבל אותו בין היום ללילה. יהיה קשה בלילות, אבל לטווח הרחוק יהיה מאוד משתלם. כי ברגע שהוא יגמל ביום, הוא יגמל במקביל גם בלילה. כדי למזער נזקים בלילה: לא לתת לשתות לפני השינה, להכניס לשיורתים לעשות פיפי, ובלילות אם יש לך כוחות פעם בלילה לקום ולנסות לקחת אותו לשירותים (עד שיגמל).

מקווה שעזרתי :)
    ובהצלחה!

• כתבו לך פה כבר כמה טיפים, אז אנסה לחזק עוד כמה מהנסיון שלי.
    אגב ליאם זה שם של בת או בן?

אז ככה
    ביום שמחליטים על היפרדות מהחיתול, כדאי לעשות טקס קטן שבו את והילד נפרדים לשלום מהחיתולים, אפשר ממש ללכת לפח/לפיר ולזרוק אותם ולהגיד להם "ביי ביי חיתולים".
    אפשר לקפוץ יחד עם הילד לחנות ולתת לו לבחור חבילה או שניים של תחתונים שאוהב ולקנות.
    אני אישית מאוד אוהבת את הדיסק של האסלה הקסומה אפשר לצפות בו יחד עם הילד.
    לגבי גמילה בלילה, ממליצה להתחיל עם היום ובהתאם לעבור ללילה. בנתיים תלבישי תחתון גמילה (מתלבש כמו תחתון רגיל) ספיגה כשל חיתול, אנחנו השתמשנו בפול אפס והיינו מאוד מרוצים.
    במקביל לעדכן את הגננות בתהליך הגמילה. כדאי למלא את המגירה בגן בכמה זוגות תחתונים ומכנסיים להחלפה. הרבה סבלנות והצלחה.
  • הטיפים שלי:
    בהנחה שהילד/ה מראה סימני מוכנות לעשות לו שיחה ולהסביר שממחר מתחילים כך וכך.. שיהיה מוכן.
    לדאוג שיהיו בבית כל האביזרים הנחוצים לגמילה קלה וזה אומר סיר, ישבנון, מקטין אסלה.. הילד יבחר במה שנוח לו.

תחתוני גמילה פול אפס. אנחנו התחלנו איתם וגם סייעו הרבה ביציאה מהבית ובנסיעות. אחרי שבועיים בערך הילד הוריד ונשאר עם תחתוני בד רגילים.
    לא לכעוס אם יש פיספוסים זה חלק מהתהליך. לדעת לתת חיזוקים חיוביים כשמגיע. אפשר גם לעשות טבלת גמילה עם מדבקות.
    להתחיל גמילה רק ביום. לאחר שיש שליטה מלאה ביום לעבור לגמילת לילה.
    בהצלחה!

בריאות ואהבה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה