צריכה עצות.. עישון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, לאחר שנה של נישואים וניסיונות בשעה טובה אני בהריון בשבוע 7.
    לפני ההריון עישנתי קופסא ביום ומיד כשגילתי הפסקתי לחלוטין. הבעיה היא שאני לא מעוניינת לספר עדיין שאני בהריון אבל מהרגע שאני לא מעשנת מן הסתם אנשים חושדים...
    אם מדובר בחברים קרובים אין לי בעיה , הבעיה היא בבחורה מסויימת מהעבודה שיש לנו כל הזמן ריבים סמויים כאלו ואני תמיד מרגישה שהיא מנסה לחבל לי בהכול ומקנא בי ואני מאוד חוששת מעין הרע ולכן אני מוצאת את עצמי מעשנת איתה ״בעל כורחי״ סיגריה פעמיים בשבוע בערך רק כדי שלא תחשוד..
    מה אתן אומרת? איך להמשיך להתמודד עם הנושא?
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל בשעה טובה ומזל טוב ושתצאי בידיים מלאות!
    תנסי אולי להגיד לה שאתם מנסים להיכנס להריון והרופא המליץ לך להפסיק לעשן לפני כדי לנקות את הגוף...
    או שפשוט תגידי שהפסקת לעשן... יש אנשים שמפסיקים לעשן בלי קשר להריון

• להגיד שאת בתוכנית גמילה ! ככה גם תתרחקי ממנה !
    בבקשה ממך אל תעשני בכוח אם את שולטת בדחפים שלך.. בשביל הבריאות שלך ושל העובר
    בהצלחה :)

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה