צריכה קצת עידוד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות, אני גם צופה מהצד ומסתכלת בפורומים. אני בת 22, התחתנתי לא מזמן ומנסים להיקלט כבר כמה חודשים. לא יודעת לשחרר! בכל חודש שאמור להגיע המחזור אני בלחץ היסטרי. רק חייבת להבין אם זה תקין ?! חודשים ללא הצלחה... מיואשת !!!
2 תגובות
עמוד 1
  • הי, מתוקה!!
    את מזכירה לי את עצמי.
    גם אני הייתי נכנסת ללחץ.
    וכשהמחזור היה מגיע הייתי מתוסכלת נורא!!
    הבנתי שכדי להקלט אני צריכה להיות רגועה.
    זה קשה! זה לא פשוט!
    אמרתי לעצמי כשזה צריך להגיע זה יגיע.
    עדיין הייתי מתבאסת וכו'.
    עד שלאט לאט הצלחתי להיות רגועה יותר וזורמת וזה הגיע.
    ממליצה לך להיות רגועה.
    נכון שיש כאלה שמיד נקלטות.
    אך יש כאלה שהקב"ה החליט לתת קצת זמן.
    תהיי רגועה. זה יגיע בעז"ה במהרה!!
  • כמה שמבינה אותך.........
    התחתנתי גם בגילך, דחינו את ההריון שנה בגלל שלמדתי. כשסוף סוף התחלנו לנסות, כל חודש שהיה עובר היה נראה כמו נצח כואב :(
    לקח חצי שנה עד שהצלחתי סוף סוף להיקלט. במצטבר, הרחם שלי בעררררררר שנה וחצי! עד שהחזקתי את התינוקת הראשונה שלי! (כשההריון השני נקלט בהריון הראשון - לכי תביני)
    זה לא קל, אבל חייבים מלא סבלנות. אנחנו נשים, ואנחנו עם חזק! תנסי להנות מהתהליך כמה שיותר, ולחשוב על העתיד כמה שפחות! :)
    שיהיה המון בהצלחה לכולנו!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה