סיפור הלידה שלי :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אחרי שלושה שבועות סופסוף התפנתי לכתוב את סיפור הלידה של איתי הקטן :-)
    שישי בבוקר התחילו התקשויות בבטן אבל לא כאב כל כך... יומיים קודם (40+2) היינו בביקורת באיכילוב ועשו לי סטריפינג שעזר לי להגיע לפתיחה של 1.5 עם צוואר אחורי.
    הגענו לבדיקה ב15:30 כשב17:30 כבר נכנסת שבת: בודקים אותי אבל הפתיחה אותו דבר ויש צירים חא סדירים, 5 דקות לפני שמתנקים אותי מהמוניטור יש האטה בדופק- משאירים אותי לעוד חצי שעה מוניטור ומחליטים לאשפז אותי.
    שבת נכנסת עוד חצי שעה ואנחנו לא מאורגנים: אין אוכל ולבעלי אין בגדים ואיפה לישון בשבת... במהלך השבת עשו לי כמה םעמים מוניטור וברוך ה היה תקין; שבת בצהרים כבר רצו לשחרר אותנו, ביקשתי להישאר עד מוצש.
    בשעה 16:15 יש פתיחה של 2.5, עשו לי שוב סטריפינג ועשה אחכ העלו אותי לחדר לידה, בודקים אותי שוב ויש כבר פתיחה של 4!!! :-)
    בנתיים הדופק שוב עושה בעיות ואני יכולה לשכוח מלידה טבעית כמו שרציתי... הצירים מתגברים אבל משום מה לא כואב לי... עד שפוקעים לי את המים... פתיחת של 6.5 ביקשתי אפידורל... מסתבר שהאדון עשה קקי במים ובגלל זה היו בעיות בדופק.
    בשעה 21:10 קיבלתי אפידורל וב23:10 הוא היה בחוץ :-) 3030 קילו של מתיקות מופלאה!
    3 תפרים פנימיים שעדין כואבים אבל סהכיצאתי בזול...
    אני מאוהבת ביצור הפצפון הזה! תודה לכולן על התמיכה לאורך כל הדרך... לא היה קל אבל איתי שווה את הכל!
    שבוע טוב וחזרה קלה לשגרה
7 תגובות
עמוד 1
  • איזה כייף, מחכה בקוצר רוח לשלי!!!
    מזל טוב הרבה נחת

• מאמי איזה סיפור לידה מרגש ...
    גם אצלי להבדיל היא עשתה צואה ברחם , אצלנו זה הסתיים בקיסרי
    חרום והנשמה של הנסיכונת.
    אבל ב"ה הכל מאחורינו.

העיקר שהוא בריא ומדהים.
    שתזכי לגדלו בנחת , שתראי ממנו רק אושר
    ואיתי .... שם מדהים