איחור במחזור אחרי הריון כימי.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות יקרות..חודש שעבר עברתי מה שנקרא הריון כימי אני לא יודעת אם זה משבש או לא אבל המחזור שלי לפניו היה מאוד סדיר בין 28 ל30 יום כרגע אני בכמה ימים חריגה..מה אתן חושבות קרה למישהי?
    [/img] [/center]
5 תגובות
עמוד 1
  • מה זה הריון כימי?
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מעיין30

בוקר טוב בנות יקרות..חודש שעבר עברתי מה שנקרא הריון כימי אני לא יודעת אם זה משבש או לא אבל המחזור שלי לפניו היה מאוד סדיר בין 28 ל30 יום כרגע אני בכמה ימים חריגה..מה אתן חושבות קרה למישהי?

**** הי מעיין !
    קרה לי בהריון הראשון וחיכיתי כמה שיכולתי עם הבדיקה הביתית כדי להמנע מאכזבה והתבשרתי לבסוף על הריון.
    אומרים שאחרי הריון כימי נקלטים מיד לרוב כי הרירית עבה ובשלה יותר אז אני מחזיקה לך אצבעות שזה המקרה גם אצלך!!
    [/img] [/center]

• היי...
    אני עברתי הריון כימי והיה לי איחור במחזור
    האמת..זה לא נקרא איחור זה פשוט שאנחנו לא סופרות נכון..לפי מה שאמר לי הרופא שלי מחזור אחרי הריון כימי יהיה 6 שבועות אחרי הדימום של ההפלה. הדימום של ההפלה לא נחשב מחזור שסופרים.
  • אז ממתי לספור מחזור?כרגיל כמו שהיה לי מיקודם?פעם אחת היה לי הריון כימי וקיבלתי אחרי 28 ימים
    [/img] [/center]
  • קיפי קרה לך כאילו הריון כימי ולא קיבלת מחזור וזה היה עוד הריון?
    [/img] [/center]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה