היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני כרגע בשבוע 6+ להריון , בשבוע שעבר שתיתי כוס יין מלאה והיא השפיע עליי מאוד , אני ממש בחרדה שלא עשיתי נזק לעובר. האם כוס אחת כזו לקיבה שככל הנראה מאוד רגישה כמו שלי יכולה לגרום נזק?
לפני כמה חודשים עברתי לידה שקטה בחודש שישי בעקבות ירידת מים וגם נצפתה בצקת קשה בראשו של התינוק. יש לי ילד ברוך השם בן 3 בריא ומדהים אבל אני בטראומה מההריון האחרון ורק מחר יש לי בדיקת דופק ואני ממש בלחץ!!
האם כוס היין הזאת יכול להיות שהזיקה לו?
5 תגובות
עמוד 1
עדיף שתתיעצי עם רופא בנוגע לעניין הזה . רצוי להמנע מהדברים האלה לחלוטין .
זה לא בריא בלי קשר בלי הריון אז עם הריון ...
שיהיה לך הריון תקין ובריא :) שתזכי לצאת בידיים מלאות
ציטוט:פורסם במקור על-ידי מירי שלו 2212
עדיף שתתיעצי עם רופא בנוגע לעניין הזה . רצוי להמנע מהדברים האלה לחלוטין .
זה לא בריא בלי קשר בלי הריון אז עם הריון ...
שיהיה לך הריון תקין ובריא :) שתזכי לצאת בידיים מלאות
תודה. אני ממש מתביישת להגיד דבר כזה , אני מלאת ייסורי מצפון איך עשיתי כזה דבר אחרי מה שעברתי.
לא נורא אנחנו בני אדם אנחנו טועים לפעמים . תשתדלי מאד לא לעשות זאת שוב , בעיקר בשביל העובר .. אבל גם בשבילך.
זה לא בריא כל האלכוהול והדברים האלה .
שיהיה לך בהצלחה מאמי
בס"ד
יש רופאים באתר שאת יכולה להתיעץ איתם לעניות דעתי לא קורה כלום מכוס יין אחת אפילו אני חושבת שנשאלה השאלה הזו כבר את הרופא פה באתר בכל מקרה שיהיה בהצלחה והריון תקין וקל בידיים מלאות
מינון מסויים של יין זה בריא בלי קשר , עכשו לגבי השפעה של יין על הריון אני לא חושבת שזה יכול להשפיע כוס אחת.. תבדקי..