חשש להיפרדות קרומים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני בשבוע 13+5 (הריון ראשון הופסק בשל מומים בעובר, עכשיו בהריון שני). בבדיקת אולטרסאטנד נכתב שיש חשש להיפרדות קרומים. הרופא במוקד (שלא היה נראה שמבין הרבה מהחיים שלו) אמר שאני צריכה לחזור לביקורת עוד כ 10 ימים. אני לחוצה ולא יודעת מה המשמעות של זה והאם יש סיכוי להריון תקין. מישהי עברה ויכולה להרגיע?

תודה מראש!
4 תגובות
עמוד 1
  • פנית למוקד בשל דימומים? אם את לא בטוחה - אף פעם אל תשאירי ספק, ותלכי שוב לבדיקה אצל הרופא שלך. בהריון אף פעם לא להישאר עם ספקות!!! תעשי כמה בדיקות שצריך! בהצלחה ותעדכני! :)
  • אין לי דימומים. פניתי למוקד בשל כאבים (מעין זרמים כאלו של כאב). הרופא שלי לא זמין עד יום חמישי ואני לא יודעת מה לעשות עד אז. כ"כ לחוצה :(
  • בינתיים ממליצה לך לנוח ולא להתאמץ הרבה אם אכן מדובר בהפרדות קרומים.
    ואם הרופא שלך לא זמין - את לא יכולה לפנות לרופא אחר?? רק לצורך הבדיקה וחוות הדעת!
  • אני עובדת מהבית בינתיים כדי לנוח כמה שאפשר, יושבת על הספה עם המחשב, בתקווה שזה יספיק. לגבי הרופא - לא מכירה רופאים אחרים וגם לא כ"כ סומכת על רופאים אחרים. מקווה מאוד שעד חמישי זה יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה