לעשות לי סדר בבדיקות שצריך לעשות! פליז! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי אני בתחילת הריון ואני אמורה עכשיו לקבוע תורים לכל הבדיקות.
    הבנתי שיש שתי סקירות שצריך לעשות מוקדמת ומאוחרת.
    חשוב לציין שאני חברה בכללית פלטינום.
    הבנתי שדרך הקופה מגיע לי סקירה אחת בין שתיהן בעלות של 57₪.
    נגיד שאבחר את המוקדמת, מה עם המאוחרת? אין אפשרות לעשות אותה דרך הקופת חולים? כמה זה עולה? ואם חייבים פרטי? כמה זה עולה?
    אשמח לעזרה!!!
3 תגובות
עמוד 1
  • היי ,
    קודם כל שיהיה בשעה טובה ומוצלחת :)
    הריון תקין וקל :)

אין לי מושג איך זה הולך בכללית אי בלאומית ואת שתי הבדיקות קיבלתי
    מהקופה ושלמתי סכום סמלי .

את אמורה לברר עם פלטינום כמה עולה לך הבדיקה השניה .

מבחינתי שתי הבדיקות נחוצות .. אבל בחירות שלך .
    ממליצה לך לברר קודם עם פלטינום , ואם יקר לברר אצל רופא פרטי
    למרות שלפלטינום יש המון הטבות ללקוחות ..

בנוסף את צריכה לעשות :
    בדיקת דופק ,
    סקירת מערכות ,
    מעקב הריון אצל אחות קופ"ח או טיפת חלב
    העמסת סוכר
    עוד סקירת מערכות .

ויש כאלה שלאחר הסקירה הראשונה נוהגות לעשות גם שקיפות עורפית .

שיהיה בהצלחה מאמי תעדכני להמשך

• היי,
    בכללית את יכולה לבחור איזה מבין שתי הסקירות לבצע בפרטי. את יכולה או את המאוחרת או את המוקדמת (עם החזר כספי). רק הסקירה המאוחרת כלולה בסל, שזה אומר את יכולה לבצע אותה בכללית בעלות של 31 שקלים (לאולטראסאונד). שזה אומר, את יכולה לעשות את המוקדמת בפרטי ולקבל החזר ולבצע את המאוחרת בכללית (פחות מומלץ). או לבצע את המאוחרת בפרטי ולא לעשות את המוקדמת.

אני אישית שעברתי 2 סקירות מאוחרות בכללית הייתי פחות מרוצה, כי בודקים רק מה שצריך, והבדיקה נורא קצרה. לעומת זאת בפרטי את מקבלת יחס שונה ובודקים גם לא כל מה שצריך, והבדיקה הרבה יותר מקיפה ולא לחוצה.

בשתי ההריונות שלי עשיתי סיקרה מוקדמת בפרטי ומאוחרת בכללית. נראה לי פעם הבאה אוותר על המוקדמת, כי היא גם לא כל כך רלוונטית. הרבה מומים עדיין לא ניתן לזהות במוקדמת.

(בסתר ליבי אני יודעת שהלכתי למוקדמת כדי לדעת את המין... )

מקווה שעזרתי לך..
  • מאיזה איזור את??

אני בכללית ואני עושה את המוקדמת בפרטי עלות של 57 שח, יותר רגועה שזה בפרטי אף אחד לא ממהר לפציאנט הבא.. יש זמן והסברים..
    לגבי המורחבת הבנתי שיש אפשרת לעשות אותה גם בפרטי היא עולה 1500 שח ואת מקבלת החזר של 1200 שח.. (לא סגורה על הסכומים)

בהצלחה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה