בן או בת. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי.. אני אמא לשתי בנים מהממים אני בהריוח שלישי בשבוע 22 עשיתי שקיפות עורפית הרופא אמר שזו בת הייתי מאושרת עד השמיים בכיתי מהתרגשות אחכ בסקירה מוקדמת אותו רופא אמר שזה בן הייתי בהלם לא עניין אותי כלום חוץ מזה שהוא אמר לי בן אני יודעת שהעיקר שיהיה בריא אבל הייתי בטוחה שיש לי בת בלי קשר למה שהוא אמר אני פשוט מרגישה הריונות הקודמים היו שונים לא הקאתי הייתה לי בטן שונה חשקים שונים אני פשוט מרגישה שזאת בת פשוט מרגישה האם מישהי שיש לה בטן בבטן או הייתי בהריון קודם יכולה להגיד לי מה התסמינים ואם לא גם סתם פרקתי את ליבי אני לשוט מחכה לסקירה המאוחרת ואם אדע שזה בן פשוט אשלין אם זה והעיקר שיהיה בריא!
4 תגובות
עמוד 1
  • אני בהריון שני עם בת , ויש לי בת בבית , אני הייתי בטוחה שהפעם זה בן החשקים היו שונים והיו בחילות שנמשכו יותר מההריון הראשון ..
    כניראה שאי אפשר לסמוך על התחושות , לפעמים הן מושפעות מהרצון שלנו ..
    מאחלת לך הריון קל ותקין , ושבסקירה יהיו בשורות טובות
  • וואלה צודקת חח בשעה טובה ולידה קלה בע"ה
  • שושה יקירתי לא ידעתי על הריון מזל טוב , המשך תקין וכייפי , ואגב יפית היקרה , אצלי יש שני בנים בבית , הקטן בן 8 חודשים מאד רציתי בת בהריון שלו , עכשיו אני שוב בהריון ושוב עם בן (מבינה כמובן שהפעם ציפיתי לבת) אבל כמו שאני אומרת העיקר תינוק בריא ומי שבא ברוך הבא. אני מסכימה לגמרי עם שושה שאי אפשר לסמוך על התחושות.
    /]
  • תוודה רבה :) גן לכן הריון קל ותקין בע"ה ושתצאו בידיים מלאות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה