בנות שילדו בתל השומר.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    רוצה להתייעץ לגבי תל השומר.
    יש פה בנות שילדו בתל השומר ויכולות להמליץ? הן על מהלך הלידה והן כל השהות בבית היולדות, או שאולי יש דווקא תלונות?
    זה הריון שני שלי. בהריון הראשון ילדתי בבלינסון (ינואר שנה שעברה).
    בעיקרון היה לי בסדר בלידה עצמה אבל פחות אהבתי את בית היולדות לאחר מכן. לא היה נקי בשירותים והמזרון ממש שבר לי את הגב. אני ממש לא בן אדם מפונק אבל ציפיתי לקצת יותר מהבחינה הזאת..
    לכן אני שוקלת אולי ללדת בתל השומר.
    מה אתן אומרות?
2 תגובות
עמוד 1
  • אני ילדתי בתה"ש פעמיים, ממליצה בחום!
    בפעם הראשונה (לפני שנתיים) ילדתי בלידת ואקום שלאחריה אושפזתי ביולדות ב'. בחדר עם עוד מישהי. המחלקה משופצת והשהות נעימה, יש הדרכות (הנקה וטיפול בתינוק וכו').
    בנוסף אחרי 2 לילות עברתי למלונית שמבחינתי הייתה צו'פר.
    הפעם הזו (לפני שלושה שבועות) לצערי ילדתי בקיסרי חירום ולכן אושפזתי ביולדות א'.
    הייתי בחדר עם עוד 4 בנות. המחלקה לא משופצת (אגב זה לא ממש הפריע לי).
    היחס היה חם וכשהיה לי קשה וממש רע ובכיתי והאחיות בתינוקיה נידנדו לקחת את הבייבי
    האחות במחלקה עזרה לי לקבל "פטור" לכמה שעות וללכת לנוח (חשוב מאוד).
    בסיבוב הנוכחי לא לקחתי מלונית פשוט כי הגענו למסקנה שלארגן את הגדולה ולהוציאה מהשגרה שלה יהיה מורכב מדי. הייתי מאשופזת 5 ימים היה ממש בסדר.
    המיטה נוחה, קחי בחשבון שלהשכיר טלויזיה זה בערך 40 ש"ח ליום (אני לא השכרתי- וגם לא חסר לי במיוחד) היו לי מבקרים, קצת פתרתי תשבצים, נחתי המון, והייתי עם הבייבי כשהייתי מסוגלת לכך.
    ההדרכות ביולדות ב'- הן משותפות ביחד עם יולדות א'.
    צריך לקחת בחשבון שבתה"ש דוגלים בכך שהאמא תאכיל את התינוק בין 5 בבוקר ל-23 בלילה (גם אם את לא מניקה). ולכן בכל האכלה הם מתקשרים אלייך (כל 3 שעות אם את לא מגיעה) כמובן שאם יש סיבה כמו התאוששות מניתוח קשה הם לא יתקשרו או כמו שאני הרגשתי יום אחד ממש לא טוב אז הם לא התקשרו. במלונית היחס יותר גמיש ככל הזכור לי.
    מקווה שעזרתי,
    קרן
    נ.ב. שתהיה לידה קלה.
  • תודה קרן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה