סיפור הלידה שלי :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז ככה ילדתי ב4.3 . הרגשתי צירים בבית בסביבות השעה2 בלילה חשבתי שזה צירים . לא ידעתי בדיוק מה ההרגשה כשיש צירים אבל אם הייתי בשירותים פעמיים באותו הלילה ולא יצאתי משם די הרבה זמן אז כנראה שזה היה צירים . בכל מקרה כבר לא הצלחתי להירדם בגלל חששות ופחדים והתרגשות . אז חיכיתי שיהיה לי עוד סימן קטן לכך שהקטנה רוצה לצאת . אז חיכיתי עד 4 וחצי ופתאום אני רואה כתם של דם טרי אז כנראה שבאמת זה היום אז אני ואמי הזמנו מונית ונסענו לבית החולים . הגעתי בפתיחה של 4 , הכניסו אותי לחדר לידה ומהר מאוד הצירים התחזקו והתחזקו ובשעה 9 וחצי כבר הגעתי לפתיחה של 9 וחצי . כבר בפתיחה של 4 שאלו אותי אם אני רוצה משכך כאבים אבל אמרתי שלא .. בעצם גם אמא שלי אמרה שלא חחח בטענה שאני לא ארגיש את הלידה.אמרו לי לנסות את הגז חמצן אז ניסיתי אבל זה עשה לי רע .בעלי ואמא שלי חשבו שאיבדו אותי , אז הורדתי אותו . בקיצור הגעתי לפתיחה של 10 וחצי וכאביםםםםםםםמשהו לא ייאמן בהתחלה לא שיתפתי פעולה עם המיילדת כי באמת כאב לי אבל אחרי 5 דקות נתתי לחיצות כאלה שהמיילדות הופתעה ממני . ואני פשוט הרגשתי שנקרא לי ה_ _ _ חחחחחח אז היא יצאה המתוקה שלי היה כואב אבל שווה !!! בשבוע 39 במשקל 3260 ואני יצאתי עם תפרים שעדיין כואבים לי יש לומר . אבל אני מחלימה לאט לאט .. וקוראים לקטנה שלי א-ד-ר . נולדה בחודש אדר ובתענית אסתר . מאחלת לכולן אושר כזה ולידה קלה בעז״ה ואם אני יכולתי ללדת בלי משככי כאבים שאני פחדנית מאוד אז כולן יכולות !!! תודה בנות על העצות וההקשבה שלכן מאוד עשה לי טוב ועזר לי !!!! בהצלחה לכולן !!!!
1 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב מתוקה! איך את מרגגישה עכשיו? איך התפרים??

שיר (:
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה