הריון או לימודים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי לכולם/ן
    רציתי קצת עזרה בנושא של להיכנס להריון
    אני בן 31 ואישתי הטרייה 22 כמעט 23
    אני אינסטלטור והיא עובדת בחברת תקשורת .
    היא מאוד רוצה ללמוד בשביל עתיד טוב יותר ובחרה לימודי הוראה הקטע הוא שהיא צריכה פסיכומטרי ועוד 4 שנים של תואר ועד אז אני יהיה בן 35 אם לא 36 הקטע הוא שאני מאוד רוצה ילדים ומבאס אותי לחשוב שאני יהיה בכזה גיל מאוחר אבא לילד ראשון רק ...
    אני יודע שאפשר תוך כדי הלימודים בשנים המתקדמות לתואר אבל מה הסיכוי שיהיה נוח לעבור את כל הפרוצדורה הזאת תוך כדי לימודים?! שלא נדבר שאחרי זה היא תצטרך גם למצוא עבודה עם תינוק וכל מה שדרוש .
    אני מאוד אשמח לעוד ייעוץ :)
    שיהיה שבוע מעולה ...
2 תגובות
עמוד 1
  • לדעתי ומנסיוני האישי
    אין שום בעיה להביא ילד תוך כדי לימודים
    רק מה עדיף מהשניה השניה והלאה שלפחות ההתחלה תהיה טובה
    אתה צודק שלהתחיל להביא ילדים כשתהיה בכזה גיל זה קצת מאוחר בהתחשב בעובדה שבטח תרצו כמה ילדים.
    אני אישית למדתי אחיות והבאתי ילד תוך כדי ועשיתי סטאז' תוך כדי והסתדרתי יפה מאוד.
    בעניין הלמצוא עבודה נכון שזה לא קל למצוא עבודה עם תינוק בבית,אבל היום כולן עובדות ולכולן יש תינוקות בבית ומסתדרים

סתם ככה הגישה שלי היא שכל תינוק מביא את המזל שלו איתו ולא הייתי שוקלת אם לא להביא תינוק רק ממניעים טכניים....מסתדרים בסוף....

בהצלחה!!1
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • היי יעקב,

איפה אתה בתמונה? חוץ מרצונך להיות אבא, האם אישתך תקבל את עזרתך בכל הדרוש על מנת שתוכל להמשיך בלימודיה? בבית? עם הילד כשיש לה מבחנים? זה מאוד חשוב לדעת שיש בן זוג שתומך בך בעתות של לחץ, ויהיו כאלה...
    אין שום בעיה להביא ילד תוך כדי לימודים, אתם יכולים לנסות ולחשוב על תאריך לידה צפוי קרוב לחופש, גם אם הדברים לא ייצאו בדיוק בלו"ז המתוכנן, רוב המוסדות מתחשבים באמהות מבחינת לידה ויכולים לתת תאריכים מיוחדים למבחנים. חשוב שהיא תדע שאתה שם בשבילה כדי לעזור לה.

בהצלחה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה