הריון אחרי ניתוחים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום,

אני בת 32
    יש לי ארבעה ילדים
    שלושה הריונות תקינים
    1 - נולדה בקיסרי בעקבות עכוז (אחרי היפוך של הצליח) בת שבע וחצי
    2 - תאומים (קיסרי משום שזה תאומים אחרי קיסרי..) בני חמש
    3 - נולד בניתוח כמובן. בן שנה ושלושה חודשים.
    כעת מנסה להרות כבר ארבעה חודשים.
    הלכתי לרופאה שנחשבת מאוד מומחית בתחומה ובעלת שם.. שתסדיר לי את הביוץ (כי נופל לפני טבילה) והיא שמעה שאני רוצה עוד הריון והזדעזעה..
    אסרה עלי להיכנס לפות עוד שנה.
    מבחינתה, אחרי ניתוח שלישי יש לחכות לפחות 2-3 מהלידה ועד לתחילת הריון הבא.

טענה שיש סיכונים רבים בעקבות הצלקת, הידבקויות, שליית פתח נעוצה וכו'.

שאלתי היא האם הזמן הזה הוא באמת כל כך נחוץ?
    ברור שיש נשים רבות שנכנסות להריון בתדירות סמוכה יותר (בקיסרי) - זה גם מה שאמרה לי, אך מבחינתה זו סכנה ממשית.

בנוסף אמרה לי שעדיף ש"לבנותיה לא הייתה נותנת בחיים לעשות יותר מארבעה ניתוחים". במילים אחרות שהבא יהיה אחרון..

מאוד הופתעתי כיוון שחודש לפני זה הייתי אצל פרופסור מומחה לא פחות שבכלל לא הזהיר אותי מהסכנות האלו ואפילו לא הזכיר את הנושא של הכניסה להריון המוקדמת..

אודה לדעתך.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אכן ישנם סיכונים משמעותיים, אך לא נדרש פרק זמן של שנתיים-שלוש המתנה. למרות הסיכון אז צריך ליידע אותך ולהסביר לך את הסיכונים אך אין מספר מקסימום שמעברו אנחנו ממליצים להמנע מהריון וניתוח קיסרי נוסף.

ד"ר הדר

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה